Speltips inför Tottenham – AFC Wimbledon 7/1: Enkelt värre

Simon Pålsson Publicerat: 6 January 2018

Tottenham Hotspur väntas ha full kontroll på söndagens möte med AFC Wimbledon i FA-cupen. Här ska det inte kunna bli spännande, oavsett om Tottenham inte sätter bästa lag på planen.

FA-cupmöte på Wembley och det är minsann inte illa pinkat av AFC Wimbledon, som till vardags spelar i League One mot lag som Southend United, Bradford City och Gillingham. Med andra ord är det lite annat som väntar. Med det i åtanke tar vi för givet att det är ett taggat bortalag som kommer till matchen, men ser vi till deras säsong så här långt ska det mycket till om de ska kunna störa Tottenham här.

För närvarande är AFC Wimbledon rejält indragna i bottenstriden och ser ut att åka ur League One om det inte kommer en förbättring, varpå deras fokus rimligen bör ligga på ligan. Samtidigt har de varit extremt målsnåla rakt igenom hela säsongen och har allmänt svårt att hävda sig mot bättre lag. Eller vad sägs om 0-4 hemma mot serieledande Wigan Athletic?

Det är med andra ord inte helt säkert att räcker att få möta Tottenham för att det ska bli ett taggat bortalag här, tror vi.

Tottenham gör som de vill

Vad som känns relativt givet inför den här matchen är att bollen helt och hållet ligger hos hemmalaget, som i stort sett kan styra och ställa som de vill. Om Tottenham har sina huvud med sig och sätter ett tillräckligt bra lag på banan ska det inte vara något snack.

Vi tror inte att deras huvudsakliga fokus ligger på FA-cupen i det här skedet, men samtidigt är det en tung titel som hemmalaget inte vill slarva bort. Det tror vi att man ska räkna med. Det lär bli en del rotation hos Tottenham, men den elva som ställs på benen håller väldigt bra klass.

Det som kännetecknat Tottenham är den stabila organisationen och det tror vi fortsättningen. Det sprakar möjligen inte framåt, men bakåt ska det vara supertätt.

Tottenham vinna och hålla nollan spelas till 1,67 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

 

Speltips:  Tottenham vinna och hålla nollan
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, söndag 7/11

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: