9 november 2019 Tottenham Sheffield United Speltips

Speltips inför Tottenham – Rochdale 28/2: Bittert omspel

Ett, för Tottenhams del, bittert omspel väntar mot Rochdale i FA-cupen – och den här matchen ska väl bara avverkas? Vi väntar oss ett ”Spurs” som förvisso vinner, men utan att siffrorna skjuter upp i höjden.

Först krävdes ett omspel mot Newport County, huserandes i League Two, och nu ett mot Rochdale, som är sist i League One. Matcher av helt oönskad karaktär, i och med det täta spelschemat som redan stör dem när man bollar mellan Premier League och Champions League.

Och ännu bittrare blir det förstås i och med att Rochdale kvitterade till 2-2 i den tredje stopptidsminuten av den andra halvleken i bortamatchen. Nu – 90 extraminuter de helst hade velat slippa.

Men sådant är helt enkelt livet och Tottenham är fortsatt storfavoriter att avancera vidare från cupens femte runda, till kvartsfinalerna. Den enda realistiska titelchansen det här spelåret när Manchester City redan säkrat PL-titeln och konkurrensen är så pass tuff i Champions League.

Skillnaderna ska, trots rotation att beakta, vara betydande. Tottenham är fyra i Premier League, en av de största klubbarna i landet, och Rochdale är alltså sist i League One och redan nästan med båda fötterna i den engelska fjärdedivisionen.

Addera på detta enorma skadeproblem för bortalaget, som väntas ha minst åtta spelare borta. Underlättar verkligen inte deras chanser till en skräll.

Något avvaktande

Det verkar finnas ett tydligt mönster – även om det kanske är tidigt att säga – för Tottenham i FA-cupen.

Ser vi till returen mot Newport County i den fjärde rundan, vann de med bekväma 2-0 efter att ha smällt in båda målen i den första halvleken – för att matchen sedermera tappade mer eller mindre all intensitet. Fanns inte någon anledning att dra upp tempot när det redan var avgjort.

Lite så tänker vi oss att den här matchen kan utvecklas: att ”Spurs” vinner bekvämt, utan att förnedra motståndarna. Att väga in också är den rotation som väntas, på merparten av startelvans positioner, och det är ingen hemlighet att hotet framåt blir betydligt mindre med en spelare som Fernando Llorente på topp, kontra Harry Kane. Natt och dag.

2/3-0?

Under 3,5 mål spelas till fullt acceptabla 1,91x hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 21:05, onsdag 28/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 90%
X: 8%
2: 3%
Över 3,5 mål: 51%
Under 3,5 mål: 52%