Långtidsspel speltips Allsvenskan 2019

Speltips inför Trelleborg – AIK 7/7: Allsvenskan startar om

Det är inte bara VM på tapeten – underbara Allsvenskan är tillbaka! Från Vångavallen, eller ”Tjongavallen” vankas match mellan Trelleborg och AIK, där det kan komma att bli tajt.

Annons:

Den allsvenska omstarten skedde redan i början av veckan och då vann GIF Sundsvall med siffrorna 3-1 borta över Sirius. Under helgen är vi tillbaka på allvar, med en handfull matcher som ska spelas.

Här är det fokus på Trelleborg mot AIK. En klassisk botten mot toppen-match. Och detta borde väl också märkas av tydligt?

AIK har växt fram som en av de hetaste kandidaterna för Lennart Johanssons pokal; är tvåa, med matchen mer spelad än ettan Hammarby samt trean IFK Norrköping. Faktum är att man är de enda som ännu har förlustnollan intakt i årets Allsvenskan. Däremot har det blivit lite väl mycket av kryssvaran, sex stycken på 12 matcher.

Medan solnaiterna jagar SM-guldet, ska Trelleborg fixa det allsvenska kontraktet. För närvarande, med 11 matcher spelade, är de på platsen precis ovanför strecket – pinnen före Brommapojkarna på kvalplatsen. Bottenstriden är upplagd som en äkta nagelbitare.

Det är en hel del avbräck som stör AIK. Nyförvärvet Sebastian Larsson spelar VM-fotboll för Sverige och andra på frånvarolistan är Heradi Rashidi, Panajotis Dimitriadis, Jesper Nyholm och Robert Lundström. Observera också att Per Karlsson samt Joel Ekstrand är tveksamma för spel. TFF saknar Salif Camara Jönsson och Mattias Håkansson.

Tillknäppt på “Tjongavallen”

På ”Tjongavallen” har Trelleborg varit relativt svårspelade. De två senaste hemmamatcherna, mot Malmö FF och BP, har båda vunnits med uddamålen. Nu har AIK också flera klara avbräck. Favorit i fara?

Istället för de raka skrällspelen, vilka kan locka, är det dock målmarknaden som lockar främst. Tror inte att det blir mycket till fart och fläkt här.

AIK är inte alltid de mest underhållande att följa, men är tokstabila och svåra att få hål på. Hela tio av årets 12 allsvenska matcher har klivit under den klassiska 2,5-målslinan. För TFF är statistiken 5/11 under densamma.

Men Trelleborg har också hittat formen allt bättre och lär fortsatt vara svårspelade på hemmaplan.

Att AIK också väntar Europa League-kval inom kort kan också spela in. Vill spara på vissa krafter, eventuellt? Tidiga byten på färgstarka pjäser kan vara aktuellt.

Under 2,5 mål finns att spela till 1,91x hos LeoVegas. Det är mycket bra betalt.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% bonus upp till 2 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19:30, lördag 7/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.