2 november 2019 Hammarby Häcken Speltips

Speltips inför Trelleborg – Hammarby 30/7: Full fart framåt!

Hemmaplan å ena sidan, defensiva brister å andra sidan. Mot titeljagande Hammarby kan Trelleborg säkert sätta vissa avtryck i matchen – också på målfronten?

Annons:

Den nya veckan inleds med allsvensk fotboll, där det handlar om botten mot toppen. En klubb som ska säkra kontraktet, en annan som har siktet på dess blott andra SM-titel.

Att det handlar om just en sådan typ av match, botten mot toppen, avspeglar förstås också oddsen inför matchen: på 1X2-marknaden står de i 5,45-4,20-1,67. Där känner vi att spelbolagens position är sund, varpå det är på andra ställen som spelvärdet får jagas.

Kontraktet ska försöka säkras av Trelleborg, som just nu är placerade på den negativa kvalplatsen. Med två matcher färre spelade än Sirius precis ovan, då på säker mark, är avståndet på två pinnar. Utsikterna ser ändå hyfsat positiva ut, i en bottenstrid som kommer bli oerhört spännande.

I takt med att serieledande AIK fortsätter undvika att förlora, framförallt vinna matcher, tilltar pressen på tvåan Hammarby. De står nu, med två matcher färre spelade än solnaiterna, sex pinnar bakom desamma. Nu väntar dubbla möten mot just TFF och där ska chanserna vara stora till full pott.

Spelet suttit i sex raka

Det har blivit så lite som en pinne på de fyra senaste matcherna för TFF, via ett kryss mot Dalkurd. Bakåt i banan har de läckt oroväckande mycket: 12 insläppta mål på dessa matcher. Då räcker det sällan till, fastän man fått fart på det offensiva.

På hemmaplan har Trelleborg viss kapacitet och har ställt till med ett par större skrällar under spelåret, även om skörden som helhet är underkänd. Där har man också en lite större vilja till att kliva framåt och med ett Hammarby som alltid spelar framåtlutat, med fart och fläkt på kan det mycket väl öppnas upp i matchen.

Det har blivit mål åt båda håll i sex raka matcher för TFF och för Hammarby i tre av de fyra senaste allsvenska matcherna. Den absoluta merparten av årets fajter har det blivit likadant i.

1,77 x insatsen är fullt acceptabelt betalt för BLGM-spelet. Bethard är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% bonus, upp till 1 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, måndag 30/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.