7 september 2018 Turkiet Ryssland Speltips

Speltips inför Turkiet – Ryssland 7/9: Hur tänker oddssättarna här?

Efter ett lyckat världsmästerskap hoppar Ryssland in i Nations League med ett bortamöte mot Turkiet, där oddsen hamnat alldeles för skevt. Det öppnar en värdelucka av uppenbar variant.

Annons:

Hemma-VM blev ändå en succé för Ryssland, med allt runtomkring och särskilt resultaten. Gruppspelet fixades via en andraplats, vilket var det av störst betydelse, och sedan skickades Spanien ut efter straffar. Stoppet kom i kvartsfinalen mot de senare finalisterna, Kroatien – också där efter straffsparkar.

Att spela på hemmaplan i ett stort mästerskap är förvisso en sak. Det brukar innebära sina klara fördelar och det blir intressant att se hur ryssarna levererar i nystartade Nations League.

Turkiet missade VM rätt klart och det var en fatal besvikelse, då motstånden var av den lättare varianten – i relativa mått mätt. Truppen innehåller en del hyfsade utlandsproffs, men är i det största präglad av inhemskt material. Det brukar inte tyda på styrka. Den turkiska fotbollen har dessutom en mindre central roll i det stora hela.

Då ska det för all del nämnas att Rysslands situation på den fronten, med spelare i den inhemska serien, är ännu tydligare.

Kan det månne vara så att Turkiet är direkt överskattade? För att de ska lyckas i Nations League krävs det att de framstående spelarna tar ett kliv upp – och då tänker vi på bland andra Evertons Cenk Tosun samt Milans Hakan Calhanoglu.

Värdet helt klart på Ryssland

Det som Ryssland visade upp i sommarens VM var bara att höja på hatten för. Vinsten över Spanien i åttondelsfinalen sticker såklart ut. De känns förhållandevis stabila, har en solid grund och även en del spets.

Min bestämda åsikt är, som ni kanske förstår, att Ryssland har det bättre materialet och sålunda ska ses med toppchans på att i alla fall undvika förlora den här premiären. Vind i seglen har de sedan världsmästerskapet, vilket kan ge dem kraft och energi här.

Länderna möttes faktiskt strax före VM, då i Ryssland och den matchen slutade lika. Vi tror det blir tätt här också, nästan helt öppet, och då är det uppenbara värdet att hämta på spelen till Rysslands favör.

Ryssland spelas med +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – till mycket fina 1,73x hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% extra upp till 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Ryssland +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, fredag 7/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.