Speltips inför Tyskland – Frankrike 6/9: Två senaste världsmästarna mäter krafterna

Spelbloggare Publicerat: 6 September 2018

De två senaste världsmästarna, Tyskland och Frankrike, bjuder upp till kamp i München när det vankas premiärmatcher i Nations League. Mycket talar för en tajt historia, vilket bäddar för ett skrällspel.

Annons:

2014 korades Tyskland till världsmästare. I somras, 2018, var det Frankrike. Två av världens främsta fotbollsmakter och således favoriter här i Nations League står för torsdagens stora höjdpunkt till fotbollshändelse.

Det är dags för premiärer i Nations League. Först ut är Kazakstan och Georgien redan vid 16:00, innan ett fullspäckat kvällsschema väntar. Turneringen är tänkt att ersätta den annars stora mängden träningsmatcher och med det sätta en liten extra krydda på landslagsfotbollen under de normala mellanåren.

Vitt skilda känslor är det som Tyskland och Frankrike kommer till den här matchen. Tyskarna stod för ett praktfiasko i sommarens VM, där de till och med missade slutspelet, i en grupp där Sverige och Mexiko plockade de två topplatserna, medan fransoserna hela tiden växlade upp i mästerskapet som till slut kantades med en dominant finalvinst över Kroatien, 4-2.

Gruppen består, förutom av Tyskland och Frankrike, av Holland och är därmed en av de mest namnstarka sådana. Kampen om förstaplatsen kommer bli stenhård – om än med ett Holland som slår ur rejält underläge.

Delad pott

Att Frankrike ser ut som det mer kompletta laget är uppenbart och det visade inte minst VM på. Stärkta av momentum från VM-skalpen ska de såklart värderas en nivå ovanför Tyskland, men inte så att skillnaderna ska överdrivas.

Tyskland är trots allt fortfarande, på pappret, en världsmakt i fotbollens värld och man ska inte måla fan på väggen för ett misslyckat mästerskap. Nu har de fått tid att svetsa samman, samla krafterna och ta revansch.

Hemmaplansfördelen är av stor betydelse i matchen, ska slås fast. Den jämnar också ut skillnaderna på förhand och med detta i åtanke bör ett kryss såväl falla ut väl för ”Les Bleus” liksom det känns som ett väldigt logiskt utfall av det hela.

Som vi tryckt på vid flera tillfällen när vi rekat kryss: ett något bättre trimmat bortalag bäddar ofta för det – att det blir tajt.

1-1, kanske?

William Hill ställer ut det massiva oddset om 3,50 för det raka krysset och det tas direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:45, torsdag 6/9
TV:  spoartkanalen logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.