Speltips inför Tyskland – Mexiko 17/6: Fokus på svenska motstånden

Spelbloggare Publicerat: 16 June 2018

Startskottet för grupp F, där även Sverige medverkar, i VM 2018 tas under söndagen när Tyskland och Mexiko möter varandra på Luzhniki Stadium i den ryska huvudstaden, Moskva.

Annons:

VM rullar vidare och Spelbloggare.se presenterar speltips från alla matcher i mästerskapet. Här är det en, för oss svenskar, extra spännande match att vänta…

Grupp F innehåller, förutom dessa nationer, Sverige och Sydkorea, vilka spelar mot varandra under måndagen. Resultatet här, och i viss mån prestationerna, kan sätta verkligen ton inför vad som komma skall.

Tyskland är inte bara storfavoriter i den här gruppen, utan en av de främsta sådana i hela mästerskapet. Med den historia, de spelare har och det kval de kommer från är det enkelt att förstå varför. Klass, klass, klass!

Efter kvalet, där det inte blev ett enda tapp på tio matcher, har Tyskland dock stött på en del hinder. Av sex matcher, alla i vänskapens tecken, har enbart en vunnits och det var med knappa 2-1 över samma Saudiarabien som åkte på en nit och förlorade med 0-5 i VM-premiären mot Ryssland. Detta i genrepet.

Så, var står Tyskland? Vartåt barkar det? Har de hunnit samla krafterna och ladda om? Frågorna är många.

Även Mexiko har fått deras uppladdning något störd och då handlar det främst om skandalen efter 1-0-vinsten över Skottland häromveckan, där ett flertal spelare firade med fest och eskorter. Matchen därpå, nu senast, slutade upp i en 0-2-förlust mot Danmark. Annars mycket blandad kompott.

“Premiärmatcher blir ofta täta”

Inför mästerskapet har Tyskland läckt oroväckande mycket i defensiven. Mot Saudiarabien var det exempelvis snudd på att två mål släpptes in och att segern således skulle blivit till ett kryss.

Men när det handlar om mästerskap blir det att vakna till liv. Normalt är Tyskland urstarka. Se bara på kvalet: tio matcher och tio vinster. 43 mål framåt och fyra bakåt.

Mexiko har en del spännande namn offensivt, men här ska man främst hålla tätt bakåt; att hålla ihop det mot ett Tyskland som normalt spelar med enorm energi och frenesi. En oerhört offensiv approach.

För Mexiko har de fyra senaste matcherna också innehållit max två mål. Tre av dem max ett. Hänt alldeles för lite framåt.

Undertecknad tycker även att Mexiko förlorar en hel del slagkraft när Javier Hernandez, Chicharito, inte spelar och av inför mästerskapet-matcherna att döma lär han inleda på bänken. Ännu värre är det i en match som denna, när de flesta möjligheterna väntas komma via omställningsmöjligheter.

Premiärmatcher blir ofta täta. Det tror vi fallet blir även här. 1-0, kanske?

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – kan tas till 1,64x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,64 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, söndag 17/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.