8 juni 2018 Tyskland Saudiarabien speltips

Speltips inför Tyskland – Saudiarabien 8/6: Genrep inför VM

Tyskland har haltat en del under förberedelserna inför VM 2018 och för att komma till mästerskapet med en positiv känsla räknar vi med att tyskarna gärna krossar Saudiarabien i sitt VM-genrep.

Med en dryg vecka kvar till premiären i sommarens världsmästerskap ska Saudiarabien spela ett tufft genrep borta mot Tyskland, någonting som blir en ordentlig värdemätare. Med tanke på tyskarnas svaga resultat på sistone lär det dessutom vara ett taggat tyskt landslag.

För tyskarnas del är det här nämligen också den sista matchen innan laget tar sig an Mexiko i sin VM-premiär. Med andra ord är det hög tid att få alla bitar på plats inför turneringen och därmed finns det ingen tid att spilla. Efter ett par slarviga matcher litar vi på att Tyskland växlar upp ordentligt här.

Senast förlorade laget mot Österrike med 2-1 efter att ha haft ledningen och lägger vi till 1-1-mötet med Spanien samt 1-0-förlusten mot Brasilian i mars månad börjar det nästan se lite oroväckande ut för Tysklands del. Visst, laget snurrar runt ordentligt på spelare, men med det sagt vore det förmodligen klokt att göra en stark match här för att kunna fokusera uteslutande på VM-premiären mot Mexiko därefter.

Tyskland smäller till

Saudiarabien hade visserligen en betydligt enklare väg till VM än många andra länder, men det som var lagets tydliga styrka under kvalspelet var defensiven. Få insläppta, många hållna nollor och ett allmänt svårslaget lag är vad Saudiarabien lyckats mäkta med. Det känns som en förutsättning för att överhuvudtaget kunna skrälla i VM om en vecka.

Vad gäller Saudiarabiens resultat på sistone så finns det ett par starka matcher från mars och framåt. Det som sticker ut är 1-1 mot Ukraina, 2-0 (seger) mot Grekland och uddamålsförlust mot Italien. Å andra sidan fick laget storstryk (4-0) av Belgien och Peru (3-0). Det finns med andra ord en klar svaghet mot lite bättre länder.

Efter knackigt spel på sistone tar vi för givet att Tyskland vill göra allt i sin makt för att verkligen stampa foten i marken här. En stark insats behövs för att gjuta mod i spelarna.

Tyskland -2,5 spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Tyskland -2,5
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:30, fredag 8/6
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.