20 maj 2018 Udinese Bologna Speltips

Speltips inför Udinese – Bologna 20/5: Mål, mål, mål!

Mål, mål, mål! Det vill vi ha och tror vi oss komma få när Udinese och Bologna avslutar årets äventyr i Serie A.

En pinne. Det räcker för Udinese. Då är kontraktet i Serie A säkrat! Men annars? Då finns risken att passeras av såväl SPAL som Crotone och således bli tredjejumbo i serien.

Situationen är därför pressad, fastän Udinese helt klart har oddsen på sin sid – att fixa det här. Skulle det exempelvis bli en förlust finns två livlinor i de nämnda konkurrenterna ovan. För exakt en vecka sedan var utsikterna inte alls lika ljusa. Då, inför den med en pinne på 13 matcher, löstes trea när redan degraderingsklara Hellas Verona besöktes. Ett mål mot noll.

Formen är, den vinsten till trots, fortsatt ett frågetecken när laget under så pass lång tid varit under isen; varit närmast hopplöst usla.

Även Bologna återfinns på den undre tabellhalvan, men har redan kontraktet klappat och klart, varpå den här matchen kan tas med en rejäl nypa salt. Det finns inte speciellt mycket att bevisa, bara enskilda platser att spela om.

Tendenser till att de redan checkat ut har synts till klart. I årets sista hemmamatch, förra veckan, tappades 1-0 till 1-2 mot Chievo. Släpper man helt enkelt bara fram Udinese här? Det kanske vore att ta i, men hur motiverade man är här är desto svårare att sia.

Mållinan passeras på nytt

Krysset räcker, som nämnt, för Udinese. Det är värt att beakta och värdera in i analysen inför matchen, oavsett vilken marknad det är som lockar till spel.

Ändå har vi svårt att se Udinese försöka dra ner på tempot i matchen, utan tänker snarare att de vill komma ut starkt; fälla krokben för Bologna och till senare i matchen sitta i en säker sits.

Kombinerat med ett Bologna som inte behöver spela resultatinriktat, utan kan slappna av fullt ut, kan en herrans massa dörrar öppnas upp. Fart, fläkt – och mål, mål, mål!

Innan 1-0-vinsten senast hade Udinese sex raka matcher över 2,5 mål och det mycket orsakat av ett svajigt försvarsspel. Framåt har de också haft en del lycka, målade i fem av de nämnda matcherna.

Bologna har i sin tur tre matcher på raken över samma mållina.

När vi kokar ner alltihopa – visst ska det finnas spelvärde i att det blir minst tre mål till oddset 1,67? Absolut!

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (200% upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 18:00, söndag 20/5
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.