30 juni 2018 Uruguay Portugal Speltips

Speltips inför Uruguay – Portugal 30/6: Överdrivet nedskruvade förväntningar

Det skriker kanske inte målfest om åttondelsfinalen mellan Uruguay och Portugal, men när oddssättarna är så stelt ställda till det motsatta finns det argument för att syna överspelen på marknaden.

Annons:

Gruppspelsfasen är över. Nu väntar åttondelsfinalerna när länderna intensifierar deras jakt på världens största titel. Två av de som fortfarande har chansen är just dessa – Uruguay och Portugal.

Uruguay gick helt rent i gruppspelet, där lotterna för all del var förhållandevis tacksamma – Ryssland, Saudiarabien och Egypten, och det hela toppades med en 3-0-kross av mästerskapets värdnation. Ändå har det varit lite upp och ner, där man inte alls nådde upp i nivå i mötet mot Saudiarabien, 1-0.

Men det är klart att tre vunna av tre möjliga är ett stort styrkebesked från Uruguay, som alltfler börjat ta på allvar i mästerskapet – och man kan förstå varför. Defensiven sitter säkert och framåt finns kanske den vassaste anfallsduon i hela världen, bestående av Edison Cavani och Luis Suárez.

Portugal ska ha en växel till att sätta i, är den bestämda känslan efter de tre inledande matcherna. En slutspelsplats blev det dock efter kryss mot Spanien samt Iran och vinst över Marocko.

Även om det, som nämnt, kan finnas mer att önska så är det uppenbart hur svårhanterade Portugal är för motståndarna. Att påminnas om EM 2016, som plockades hem hela kalaset, är oundvikligt. Laget är stabilt och i spetsen finns en viss Cristiano Ronaldo… Real Madrid-stjärnan har stått för fyra av de sammanlagda fem målen.

Målspelet lockar

Defensiven sitter prickfritt för Uruguay.
Portugal är erkänt starka bakåt i banan. Ofta lite tillbakalutade i den här typen av matcher.

Det är klart att matchen mycket väl skulle kunna bli en målsnål sådan, men som målspelen är brutalt nedtryckta är det uppenbart att värdet finns på det motsatta hållet. Potentialen för minst ett par baljor, den finns.

Här kommer Uruguays hittills största prov och att hålla en Cristiano Ronaldo i toppform i skick är det få som klarar av.

Ser vi till den offensiva linje som Uruguay presenterar, anfallsduon Cavani-Suárez, är det mästerskapets i särklass bästa. Det är inte bara två toppnamn i världen, utan också två spelare vars samspel är alldeles suveränt. Oerhört imponerande hur de, med deras rörelsemönster och kombinationer, kan sysselsätta vilket försvar som helst.

1-1 efter ordinarie tid?

Mållinan är nedtryckt till 1,5 och överspelet betalar 1,65 gånger pengarna hos Betser. Det är absolut värt en peng.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 20:00, lördag 30/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.