Speltips inför Valencia – Barcelona 7/10: Rakt spel

Spelbloggare Publicerat: 6 October 2018

Varför inte avsluta veckan med kvalitativ fotboll från spanska Primera División? Valencia tar emot ett vacklande Barcelona på klassiska Mestalla. Vi tar sida och presenterar ett 1X2-tecken som speltips.

Annons:

Valencia är en total besvikelse; som en tänkt utmanare om Europaplatserna, eventuellt även de till Champions League, som man är medverkande i det här spelåret, har de inte förmått att hitta rätt alls. Det stora orosmolnet? Anfallsspelet. Det skapas alldeles för lite och när det väl skapas är ineffektiviteten enorm. Se bara på statistiken: fem mål på sju Primera División-matcher.

Hela fem av dessa matcher har också slutat lika, en vunnits och en förlorats. Champions League-äventyret inleddes med en förlust mot Juventus och i veckan löstes ett 0-0-kryss mot Manchester United på Old Trafford. En insats att vara nöjda över, om än dessvärre ”bara” en pinne.

Girona, Leganés och Athletic Bilbao. Mot dessa hade Barcelona radat upp tre vinstfria matcher innan veckans styrkebesked i CL, där Tottenham Hotspur besegrades med siffrorna 4-2 på Wembley Stadium. Är det nu det vänder? Katalanerna har en fantastisk kapacitet, men inte alltid fått ut den hittills under året.

Trots detta är Barcelona alltjämt placerade etta i serien, med Real Madrid på sämre målskillnad precis under, och har i princip redan säkrat en plats i CL-slutspelet. Hack i häl hittas också bland andra Sevilla och Atlético Madrid.

Tillbaka på rätt spår

Efter Barcelonas styrkebesked i veckans Champions League är det spelen till deras favör som lockar, åtminstone till rådande odds. Fullt acceptabelt betalt.

Knutarna släppte helt och hållet; Leo Messi stod för dubbla baljor, Jordi Alba för tre assister och vinstsiffrorna skrevs 4-2 mot Tottenham. Det var, också värt att understryka, borta på Wembley Stadium.

Valencia är för all del svårspelade och kompetenta. Försvarsspelet sitter, men så frenesi- och fantasilöst det varit framåt får man det extremt svårt att räcka till mot världens kanske bästa lag.

Den raka tvåan finns till 1,75 x insatsen hos Expekt och den får ses som spelvärd.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner, rak tvåa
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, söndag
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.