Speltips Juventus Lazio

Speltips inför Valencia – Juventus 19/9: Ronaldos CL-debut för “Den gamla damen”

Cristiano Ronaldo Champions League-debuterar i sin nya klubbtröja när hans Juventus tar picket och packet till Mestella för match mot ett Valencia som står och stampar, men har erkänd kapacitet.

Annons:

Tre raka CL-titlar för Real Madrid. Nu ska Cristiano Ronaldo försöka föra sin nya klubb, Juventus, till en sådan. Här premiärspelar det och det är en lite småklurig match, fastän Valencia hade kunnat komma hit i bättre trim.

Valencia har faktiskt inte vunnit en enda av de inledande fyra Primera División-matcherna, tre kryss och en förlust. Det är inte den start de hade velat få när det finns som mål att åtminstone vara uppe och nosa på toppen och även kunna komma en bit här i världens mest hedervärda turnering, Champions League.

Normalt sett är Valencia emellertid extremt svårspelade på Mestalla och har stökat till det för andra världsmotståndare förut. Det är också Juventus medvetna om, såklart.

Helt upp i maxnivå har Juventus kanske inte kommit ännu, men alltjämt är facit rent i Serie A – och vad kan man anmärka på då? Däribland hittas exempelvis en 2-0-vinst över Lazio. Det var dock inte fören senast, när Sassuolo städades av med 2-1, som Ronaldo spräckte sin nolla för klubben. Faktum är att han till och med stod för båda målen.

Till matchen är Leonardo Spinazzola samt Douglas Costa indisponibla för ”Den gamla damen” medan statusen runt Andrea Barzagli och Mattia De Sciglio är oklar. Valencia har Geoffrey Kondogbia, Francis Coquelin samt eventuellt Ezequiel Garay out.

Tät match att vänta

Det är ett kallt Valencia som tar plats på Mestalla, men kapaciteten finns.

Främsta orosmomentet är hur uddlöst och osamspelta man sett ut offensivt. Spelarna har inte fått det att klicka med varandra, rörligheten varit för liten och fantasin saknats totalt. Matchen mot Real Betis, också på hemmaplan, förra veckan var ett praktexempel och den slutade 0-0.

Juventus har släppt in en del mål, men är i det stora hela extremt stabila – särskilt när matcher leds. Den defensiva organisationen är solid; alltid med hårt arbete och ett effektivt sätt att kunna spela av matcher.

Tätt? Givetvis med Juventus som favoriter, men någon målexplosion väntar vi oss inte.

Vårt speltips inför matchen blir under 2,5 mål till 1,85 x insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 19/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.