Speltips inför Valencia – Manchester United 12/12: Tydligt ställningstagande

Spelbloggare Publicerat: 12 December 2018

Det finns fortfarande en liten chans för Manchester United att peta ner Juventus från förstaplatsen i Champions Leagues grupp H och när de besöker ett iskallt Valencia med frågetecken för motivationen sitter ett bortaspel på sin plats.

Annons:

Om Juventus misslyckades med att vinna borta över jumbon och schweiziska Young Boys och Manchester United kammar fullt på Mestalla, tar ”De röda djävlarna” över förstaplatsen och får mest sannolikt en enklare lott väl i slutspelsfasen av turneringen.

Annars är allt redan klart. Valencia kommer bli trea och spela Europa League-fotboll hädanefter. Det får betraktas som helt väntat, även om man såklart ville få ut mer. Stora fiaskot har de istället stått för i det inhemska seriespelet, där en anonym femtondeplats parkeras på och bottentrion är med det klart närmare än Europaområdet.

Och det mest uppseendeväckande med deras resultat? Hela nio av 15 matcher har slutat med oavgjort utfall, tre i vinster och tre i förluster.

Även Manchester United har sina problem under den så kontroversiella och från flera håll ifrågasatte tränaren José Mourinho. Premier League-toppen har de kommit på efterkälken mot. Spelet finns mycket mer att önska från. Men insatsen senast, mot jumbon Fulham, lovar desto mer. 4-1 skrevs vinstsiffrorna på Old Trafford.

Hos United är Victor Lindelöf och Alexis Sánchez indisponibla medan statusen runt Matteo Darmian, Eric Bailly, Anthony Martial och Chris Smalling är tveksam. Ingenting nytt på tapeten. Valencia har fyra spelare, i Cristiano Piccini, Gabriel Paulista, Kevin Gameiro samt Jeison Murillo tveksamma samt José Gayá.

Större betydelse för United

Valencia kommer förstås inte riskera en enda spelare vars fysiska status inte är hundra procent och kan rotera en del utöver det. Som nämnt: de kommer varken bli bättre eller sämre placerade än trea och de kommande matcherna i Primera División är av största möjliga betydelse. Fokus där.

Av denna anledning, kombinerat med att Valencia har sådana svårigheter att vinna matcher och är ur form, finner vi det något underligt att de presenteras som relativt klara favoriter såhär på förhand.

En desto tyngre fajt är det för Manchester Uniteds del och även om de sällan imponerar alltför mycket, står de det facto stärkta av fem matcher – 2-3-0 – utan förlust, däribland ett 2-2-kryss mot Arsenal.

Vi hade, som oddssättare, velat nästintill helt vända på siffrorna och nu är det bara att tacka hjärtligt för spelvärdet.

Manchester United spelas med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid kryss – till 1,76x hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00, onsdag 12/12
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.