24 augusti 2018 Värnamo Norrby speltips Superettan

Speltips inför Varberg – Värnamo 3/9: Blytungt bottenmöte

Ett nervkittlande derby står på Superettans måndagsmeny – mellan Varberg BoIS och IFK Värnamo. Formen talar starkt för ena parten, varför de får vårt förtroende på spelfronten. Favoritspel eller skräll?

Annons:

På ena kvalplatsen, Varberg. Som nästjumbo, Värnamo. Här har vi två klubbar som är i den stora riskzonen att åka ur Superettan och den svenska elitfotbollens rum. Vad fallet blir får tiden bestämt utvisa…

Båda parter har spelat in så lite som 18 pinnar på 20 matcher, med en match mindre spelad än Landskrona på samma skörd. Situationen är med andra ord extremt kritisk och den här matchen kan mycket väl visa vartåt det leder. Fruktansvärt betydelsefull pott.

Värnamo var nästan helt uträknade, förlorade mer eller mindre varenda match – innan de satsade nytt, hämtade in flera nya spelare under uppehållet och därefter har de vaknat till liv med största besked. De fem senaste matcherna: fyra vunna och ett kryss.

Även Varberg hade nyligen ett lyft, men blev nedplockade på jorden i samband med 2-4-förlusten mot Jönköping Södra för exakt en vecka sedan. Dessförinnan: en bortavinst över GAIS som följde upp två raka kryss. Kan de hitta tillbaka direkt eller blir det tillbaka på förlorarspåret?

Hemmalaget saknar Erik Zetterberg, som åkte på årets tredje ostskiva senast. Närmare avspark uppdateras övrig truppinformation.

Värnamo mot nytt kontrakt

Det är bara att höja på hatten för Värnamo och hur de på direkten hittat rätt med det nya spelarmaterialet. Vinsterna radas upp en efter en; formraden står bestämt i 4-1-0 och det är tokimponerande siffror.

Kontraktet ser alltså ut att kunna lösas – och vem kunde tro det, som situationen var under våren?

Medan Varberg kommer från en förlust och käftsmäll mot J-Södra, stormar Värnmo framåt – mot det nya kontraktet. Trots bortaplan borde de ha en toppchans att undvika förlora och även de tre pinnarna.

Spelar Värnamo +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort i matchen – till 1,92x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Värnamo +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, måndag 3/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.