Speltips Real Madrid Elche

Speltips inför Viktoria Plzen – Real Madrid 7/11: Effekt av tränarbytet eller ej?

Kommer Real Madrid få en effekt på tränarbytet? Härnäst står ett bortamöte med Viktoria Plzen på menyn. Ännu är försvinnande lite bevisat av CL-mästarna och vi känner fortsatt oro å deras vägnar.

Annons:

Den så förnedrande 1-5-förlusten i El Clásico blev droppen för Real Madrid – Lopetugui kastades ut med huvudet före, till plats för den nytillträdde tränaren Santiago Solari. Han är väl bekant med klubben efter sina år i de yngre leden samt andralaget och hoppas kunna vända på skutan tillsammans med sina spelare.

Hans debutmatch spelades i Copa del Rey, mot blåbärsklubben Melilla, huserandes i tredjedivisionen. Då blev det en 4-0-vinst och av den vore det naivt att dra större slutsatser. Det första provet, Real Valladolid hemma, må ha slutat i en trea – men spelet var precis lika oroväckande fantasilöst som innan. Båda målen kom i slutminuterna och det första med en stor dos flyt.

Gruppspelet här i Champions League är nervkittlande. Real Madrid och Roma står båda på två vunna och varsin förlust, CSKA är strax bakom med fyra pinnar och sist hittas, precis som väntat, Viktoria Plzen.

Statusen som Viktoria Plzen har i den tjeckiska klubbfotbollen är enorm. Ute i Europa är det helt andra bullar och här spelar de i första hand för erfarenheterna och i andra hand stålarna. De håller helt enkelt inte samma nivå som motståndarna. Med lite medvind skulle det eventuellt kunna bli slutspel i Europa League.

Fortsatta problem för Real Madrid

Att man ens ska behöva höja en skrällvarningssignal när Real Madrid möter ett tjeckiskt motstånd är egentligen löjligt, men här kan vi inte undvika det. Det ser helt enkelt så pass illa ut hos spanjorerna tillika Champions League-mästarna.

Real Madrid är inte bättre placerade än sexa i Primera División, har haft problem här i Champions League och presterar, utifrån deras måttstock, katastrofal fotboll och lika katastrofala resultat.

Lagens inbördes möte på Santiago Bernabéu i oktober månad vann Real med knappa 2-1 – och Viktoria Plzen hade sina chanser att kvittera. Goda sådana. Stärkta av hemmaplansfördelen ser vi tjeckerna med hyfsade chanser här och anser oddsen blivit oerhört skeva.

Glöm heller inte bort att Real Madrid har flera indisponibla spelare – i Marcelo, Daniel Carvajal, Raphael Varane, Jesús Vallejo samt Mariano. Viktoria Plzen har bara en spelare, Michal Krmencik, borta och han har saknats sedan en bra tid tillbaka.

1/2-2?

Vi spelar Viktoria Plzen +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de torskar med exakt två mål – till finfina 1,76x hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kronor i välkomstbonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Viktoria Plzen +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 7/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.