30 juli 2019 Basel PSV Speltips

Speltips inför Vitesse – Basel 9/8: Trots allt – tydlig skillnad

Efter fiaskot i Champions League-kvalet får Basel ett andra försök i Europa League-ditot och där inleder de borta mot holländska Vitesse i den tredje rundan. Här kan revansch tas!

Annons:

PAOK – Basel: 2-1
Basel – PAOK: 0-3

CL-kvalet var ett praktfiasko för Basel, som åkte ut med huvudet före i ett dubbelmöte som de på förhand presenterades ha stora chanser i. 1-5 i baken, det snackas inte bort hur som helst…

Den omedelbara reaktionen på detta, samt en sämre seriestart, blev att Marcel Koller kom in på tränarposten och då blev det en 4-2-vinst över Grasshoppers. Precis den starten han behövde och en vitamininjektion som hoppas kunna föra Basel framåt – mot succé i Europa och hemma i seriespelet.

Försöka sätta stopp för dem ska holländska Vitesse, som sällan gör väsen av sig ute i Europa. Förra årets EL-gruppspel nåddes förvisso, men väl där var de milakliv från att nå slutspelet. Fastän talang finns i laget, saknas den där spetsen. Det lilla extra som krävs för att lämna avtryck.

Hit har Vitesse kommit via en 5-3-vinst över dubbla möten mot rumänska Viitorul i den andra kvalrundan till turneringen. Ett avancemang må vara ett avancemang och det ska inte tas ifrån dem, men det var också ett motstånd som normalt ska städas av utan större bekymmer.

Tar revansch

Spelbolagen värderar det här vara närmast femtio-femtio, med Basel som endast knappa favoriter. Detta vill vi se som en alldeles för passiv position. Tror schweizarna klarar av att ta revansch här.

Tränarbytet i Basel fick precis den effekt som man hoppades på – en trea direkt, fyra mål framåt och en i stort storstilad insats. Det kan byggas vidare på, för bättre än vad som hittills visats upp är de. Klart bättre.

Exempelvis nådde Basel CL-slutspelet förra året – innan det tog stopp mot ett övermäktigt Manchester City – och direkt sämre ska man inte vara nu. Detta understryker väl vilket fiasko nederlaget mot PAOK också var…

Vitesse är förstås i behov av ett positivt hemmaresultat, men utan samma spetskvalitéer som kvällens motståndare blir det här mödosam 90-minutershistoria.

Basel spelas med försäkringen att få pengarna tillbaka om det slutar oavgjort till 1,85 gånger pengarna hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Basel draw no bet
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:00, torsdag 9/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.