21 januari 2020 Aston Villa Watford Speltips

Speltips inför Watford – Manchester United 15/9: Oddsen – en gåta

Watford svävar ovanför molnen, ser förvånansvärt starka ut och är att betrakta som serieinledningens stora utropstecken. Hemma mot ett desto kallare Manchester United ser vi dem med toppchans att lösa ännu ett positivt resultat.

Annons:

Det snackades bottenstrid. Det har snackats om en plats i mitten – på sin höjd. Och det är klart; ännu är det tidigt att dra stora växlar och slutsatser.

Men lite kan man leka med tanken över vartåt det skulle kunna barka. Hör och häpna: de fyra inledande matcherna är alla vunna och före uppehållet var det Tottenham, som dessförinnan också hade full pott, som städades av: en 2-1-vinst inför en lyrisk hemmapublik.

En som vi fått se lite kortare framträdanden från är svenske Ken Sema, som hämtats in från Östersund. Tre inhopp, hyfsat lovande sådana, och 50 minuters speltid har det hittills blivit på PL-scenen.

Hos Manchester United väntar de flesta mest över när José Mourinho ska få sparken. Han hamnar titt som tätt i diverse kontroverser, kommer med lika skumma som kontraproduktiva uttalanden och resultaten är inte mycket att vara tillfredsställd över.

Resultaten, mer specifikt: två vunna, över Leicester City samt Burnley, och två förluster, mot Brighton och Tottenham.

Gästerna i disharmoni

Ett Watford i medvind, med full pott efter fyra matcher och senast komna från en 2-1-skalp över Totteham Hotspur. Uppehållet hade kanske kunnat komma bättre tajmat, men så kort som det varit borde formen knappast vara poff-väck.

Ganska passande ser det dock ut att ställas mot Manchester United, vars problem bara tycks växa: konflikter, spelare som inte levererar och därutöver en hemsk frånvarolista. Marcus Rashford och Phil Jones är två av det som med all säkerhet missar matchen medan Marouane Fellaini, Luke Shaw samt Ander Herrera är i riskzonen.

Gillar inte alls vad Manchester United utstrålar. Laget uppträder inte alls med självförtroende som ett topplag ska och de interna konflikterna förstås in där. Svårt att hitta rätt när disharmoni råder.

Och dessutom är United erkänt lite tunna på resande fot. Kommer sällan helt till sin rätt utanför Old Trafford.

Att siffrorna för den raka tvåan är under dubbla insatsen är som en gåta för undertecknad – och vi klipper till åt andra hållet utan att tveka en sekund.

Dubbelchansen 1X tas till 1,96 gånger pengarna hos Expekt och där hittar vi spelvärde en bra bit nedåt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen 1X
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, lördag 15/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.