Speltips inför Watford – Tottenham 2/9: En prickfri svit ska brytas

Spelbloggare Publicerat: 1 September 2018

Watford och Tottenham Hotspur, båda med full pott efter tre matcher, drabbar samman på Vicarage Road Stadium i samband med att Premier League-veckan ska summeras. Vårt speltips hämtas från målmarknaden.

Annons:

Vilken start de fått på spelåret, Watford! Tre av tre matcher är vunna och det placerar dem uppe i toppskiktet av tabellen, men där är de förstås inte för att stanna. Att möta Brighton & Hove Albion, Burnley och Crystal Palace är en sak. Tottenham? En helt annan.

Och det här är inte den enda tuffa matchen som väntar inom kort. De närmsta veckorna står även bland andra Manchester United och Arsenal på schemat. Där blir det upp till bevis – på allvar.

Gästande Tottenham har bevisat att de på allvar vill – ska? – utmana om den stora och så åtråvärda titeln. Förra veckans möte med Manchester United, på bortaplan, var en smällkaramell utan dess like. Vinst – med 3-0! Tre mål mot noll! På Old Trafford! Dessförinnan hade Fulham och Newcastle United städats av.

Stjärnkeepern Hugo Lloris har åkt på en skada och riskerar missa matchen för ”Spurs”. Flera andra spelare, som Son Heung-Min, Vincent Janssen och Victoe Wanyama, kommer inte medverka heller. Watford saknar Tom Cleverly, Younes Kaboul, Nathaniel Chalobah samt eventuellt duon bestående av Gerard Deolofeu och Miguel Britos.

Säkre före det osäkra

Två formstarka lag och två lag som smällt in mål. Behöver det betyda att proppen åker ur här, att vi får en målfest? Var inte så säkra på det…

Oddssättarna verkar däremot tro det och har tryckt ner oddsen på målöverspelen till en nivå som vi inte alls kan köpa. Watford har, trots ett par insläppta mål, känts rätt stabila bakåt och kommer nu vara desto mer tillbakalutade i positionerna – för att hålla ”Spurs” borta från de heta chanserna.

Med andra ord: hellre bevaka än jaga. Säkra före det osäkra. Klassiska melodin.

Tottenham kommer från en fantastiskt fin prestation mot Manchester United, där vinstsiffrorna summerades 3-0. Vi behöver per automatik inte räkna med att det snurrar på lika friktionsfritt här. De två matcherna innan var nämligen inga superhöjdare, för ärlighetens skull.

Under 3,0 mål (asian handicap) är värt en peng till 1,68 gånger pengarna hos LeoVegas. Pengarna tillbaka gäller då vid exakt tre baljor.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 400% extra upp till 400 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 17:00, söndag 2/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.