9 februari 2020 Manchester City West Ham Speltips

Speltips inför West Ham – Crystal Palace 30/1: Fel favorit i Londonderbyt!

Hur i hela friden tänker de här, oddssättarna? Det handlar om tisdagsderbyt i Premier League, mellan West Ham United och Crystal Palace. Vi motsätter oss hur de tänker helt och hållet samt utnyttjar spelvärdet som uppstått.

Derby på London Stadium, i en av tre tisdagsmatcher från Premier League! Här kan vi snacka ren och skär vardagslyx. För att sätta lite extra piff på just vardagen, hoppas vi kunna leverera ett vinnande speltips som tjocknar till plånboken något.

Förutom äran och prestigen, som det förstås är extra av i ett derby som detta, har vi också två lag som mer än gärna vill fortsätta deras resor uppåt i tabellen; som båda inledde säsongen på värsta möjliga sätt, för att sedan hittat någon typ av stil i det hela.

Faran finns dock alltjämt kvar, risken att dras in i bottenstriden. Den undre halvan av Premier League är nästan orimligt tajt. I praktiken kan man nästan slå fast att inte färre än 12 klubbar fortfarande är i riskzonen. West Ham har fyra och Crystal Palace tre poäng som skiljer dem från bottenträsket.

Om vi bara ser till aspekten – spelare för spelare, i förhållande till konkurrensen i serien, ska de väl inte ens behöva svettas för kontraktet? Bättre har de också levererat på sistone, vilket höjer tempen något inför detta spännande och ovissa derby.

Favoriter – trots avbräcken

Upp till 12 spelare, utifrån de färska rapporterna att döma, riskerar att missa matchen där West Ham. Däribland kan vi räkna bort spelare som Marko Arnautovic, Andy Carroll och José Fonte. Brutala avbräck för ”Hammers” som får städa om rejält i startelvan och får en redan skadeskjuten trupp ännu svårare skadeskjuten.

Att nämnas är också att Crystal Palace riskerar att komma till spel utan sju spelare, men att problemen både kvantitativt och kvalitativt är betydligt mindre.

Trots dessa skadebekymmer, är det absolut en slagkraftig startelva som David Moyes kan presentera för sitt West Ham. Chicharito ser exempelvis ut att få chansen på topp och, i min bok, är det den anfallare i truppen som är av störst klass. Fantastiskt målsinne!

Minst lika starka som Crystal Palace ska de väl ändå betraktas vara, West Ham? Nu står de dessutom stärkta med fem raka PL-matcher utan förlust och endast en på de nio senaste. Detta medan Crystal Palace, efter en bättre period, föll hårt och förlorade med 1-4 mot Arsenal förra veckan.

Att West Ham, med fördel av hemmaplan, presenteras som underdogs är rentav en löjlig värdering av spelbolagen och dess oddssättare. Det utnyttjar vi utan att blinka!

West Ham +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjord – spelas till 2,10 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: West Ham +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 30/1
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 30%
2: 38%
Över 2,5 mål: 46%
Under 2,5 mål: 58%