Speltips inför West Ham – Manchester United 10/5: God skrällchans

Spelbloggare Publicerat: 10 May 2018

En mindre het match är att vänta när West Ham United och Manchester United ska mäta krafterna på London Stadium – och vi tänker oss en skräll som fullt tänkbar.

Det här spelåret vill West Ham helst bara ladda om från, där de ständigt levt med ångesten över att vara inblandade i bottenstriden. Dock är det nu säkrat, kontraktet, efter 2-0-vinsten borta över Leicester City senast och de två avslutande matcherna, som båda spelas på London Stadium, ska bara avverkas.

Eller ja, West Ham har fortfarande chansen att studsa upp ett antal platser i tabellen. Vid maximal utdelning, och flyt med övriga resultat utöver det, kan det till och med bli en plats på den övre halvan.

För Manchester United skulle en ynka pinne på deras avslutande matcher räcka för att säkra silvermedaljen i Premier League. Huvudfokus är dock, förstås, FA-cupfinalen mot Chelsea, som spelas veckan efter serien är klappad och klar.

”De röda djävlarna” hade fått fin stil på det hela innan den oväntade – även om vi höjde ett varningens skrällfinger inför matchen här på Spelbloggare – 0-1-förlusten mot Brighton & Hove Albion förra veckan. Den följde upp tre raka vinster, varav två av dessa kom mot toppmotstånd i form av Arsenal och Tottenham.

West Ham hoppas kunna ställa ut samma manskap som vann senast, men har vissa frågetecken över Marko Arnautovic samt James Collins. Gästerna har det ännu värre med stjärnanfallarna Romelu Lukaku och Alexis Sánchez tveksamma, liksom Sergio Romero samt Phil Jones.

Manchester United med en usel insats senast

Vi är fullt medvetna över hur svajiga West Ham är, hur de kan falla ihop totalt och förlora med stora siffror – i såväl tuffare, som på pappret mindre tuffa matcher.

Känslan är ändå att de kan ha lyckats kraftsamla efter den fina trean senast, där spelet snurrade på väl. Klubben kan klättra en hel del platser i tabellen – och det motiverar dem med all säkerhet, särskilt nu med två avslutande hemmamatcher.

Och Manchester United, då? Insatsen mot Brighton var under all kritik. Frågan är om de förmår att tända till för en sådan här match? Dessutom är de medvetna om att ett kryss räcker för att säkra andraplatsen. Blir inte på tal om att jaga om det står oavgjort på tavlan närmare slutet, med andra ord.

Hemmaplan, motivation och med de senaste insatserna för båda parter i beaktning: skrällbud?

West Ham +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de förlorar med uddamålet – är en bra position att ta till 1,87 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: West Ham +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor omsättningsfri bonus!)
Spelstopp: 20:45, torsdag 10/5
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.