Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips inför Wolverhampton – Burnley 16/9: Lycka på 1X2-marknaden

Stort spelvärde är identifierat i söndagens tidiga match från Premier League, där Wolverhampton står för värdskapet mot Burnley på Molineux Stadium. Fokus hamnar bestämt på 1X2-marknaden.

Annons:

Det är sällan Premier League-nykomlingar spelar så modigt, underhållande och frejdigt som Wolverhampton. Bara att höja på hatten! Här är de för att stanna.

En större chock är det däremot inte. ”Wolves” hade lekstuga i fjolårets Championship och ska minst ha ett mittenmaterial i den här konkurrensen. Extra positivt är att årets första vinst kunde plockas precis före uppehållet som varit, via 1-0 borta mot West Ham United. Starkt!

Även i matcherna innan dess har Wolverhampton visat upp positiva indikationer; spelat lika med Everton samt mästarna Manchester City. Däremellan finns dock ett magplask: en 0-2-förlust när Leicester City besöktes. Allt som allt: positiva känslor. En stark framtidstro.

Burnley var ett av årets stora utropstecken i England, men har inte kunnat ta med den energin i den nya säsongen. Europa League-kvalet trillades ur i playoffrundan, där Olympiakos stod för motståndet, och i Premier League har det blivit blott en pinne på fyra matcher. De tre senaste matcherna är alla förlorade.

Allt pekar åt “Wolves”

Allt pekar åt ”Wolves” håll just nu och specifikt inför den här matchen. Tror bestämt att de roffar hem hela potten och fortsätter ta kliv uppåt i tabellen.

Det är uppenbart att Wolverhampton är allt annat än en traditionell nykomling. De har det facto materialet att spela ut, har stor offensiv kapacitet och verkar fyllt av självförtroende. Gillar vad de visar upp.

Burnley ser istället helt iskalla ut. Tre raka PL-förluster, varav ena med 2-4 borta mot Fulham, fiasko i Europa League-kvalet och en defensiv som helt tappat dess stabilitet. Annars är det just försvarsspelet som varit nyckeln till succé för dem.

Nu har bortalaget också en rad avbräck samt potentiella sådana. Johann Berg Gudmundsson, Steven Defour samt Nick Pope är alla skadade och indisponibla. Osäkert är det runt Robbie Bredy, Ben Gibson och Stephen Ward. Då ska det nämnas att Burnley har en tunn trupp och således extra sårbar för en situation som denna.

Formen och hemmaplan talar starkt till Wolverhamptons fördel och lockande siffror finns uppdukade på dem.

Vi håller det enkelt och spelar den raka ettan till 1,80x hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner, rak etta
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 14:30, söndag 16/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.