Speltips inför Wolverhampton – Chelsea 5/12: 1X2-spel

Spelbloggare Publicerat: 5 December 2018

All respekt för Wolverhampton och deras kvalitéer, men som formen ser ut – blir det inte lite väl svårt att stå upp emot Chelsea? Matchen spelas på Molineux Stadium och här är vårt speltips inför den.

Annons:

En lite chockerande stor reaktion har träffat Wolverhampton efter den fina upptakten av årets Premier League, som de bekant är nykomlingar i. Fem av de sex senaste matcherna är förlorade och senast var Cardiff City en siffra för stora.

Sådana dippar kommer och det ska väl inte oroa alltför mycket? ”Wolves” är en på flera sätt och vis unik nykomling, inte minst i den mån hur välhopsnickrad truppen är. Gott om kvalitet. Tveklöst för att bli en stabil pjäs på den här nivån. Men det är klart – nu vill man ha besked på nytt. Stärka aktierna i tabellen.

Chelsea vann helgens derby hemma mot Fulham med siffrorna 2-0 – stabilt, men utan att direkt imponera. Gjorde vad som krävdes. Inte mycket mer än så.

Över det stora hela mår Chelsea mycket bra under tränaren Maurizio Sarri. Gillar hur han, på så snabb tid, fått ihop det och att det hittills räckt till en fin tredjeplats. Kvalitetsavståndet till Manchester City och Liverpool, ettan respektive tvåan, känns emellertid lite för stort för att utmana om titeln.

Det primära målet är – att komma ut i Europas finrum. Där har de två bollar i luften, eller möjligheter, via Premier League och även Europa League. Gruppspelet i det sistnämnda har varit en ”walk in the park” med full pott efter fem matcher och snart vankas det slutspelsfotboll. Spännande!

Lockande odds på Chelsea

Oddsen på Chelsea är lockande inför matchen.

Detta är inte för att ”Wolves” alls skulle vara oävna. De har en intressant trupp, med en hel del spets, men skillnaderna gentemot just Chelsea är fortfarande fundamentala. Mitten mot toppen-karaktär över matchen.

Nu är Wolverhampton också helt under isen; löst blott en pinne på de sex senaste matcherna och de två senaste, mot Huddersfield Town, hemma, och Cardiff City, borta, har förlorats. Oerhört lite som fungerar just nu.

Borta för hemmalaget är Jonny samt Rubén Navas. Två ofta färgstarka pjäser. Chelsea har bara Ross Barkley, Victor Moses och Marcos Alonso på kanske-listan.

Chelsea har vunnit två raka matcher, båda på hemmaplan, efter derbyförlusten mot Tottenham Hotspur och kan mycket väl kassera in en tredje fullpottare här.

Raka tvåan köps till 1,87x hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto, med blixtsnabba uttag!

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner, rak tvåa
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:45, onsdag 5/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.