Speltips inför Wolverhampton – Derby 11/4: Toppmöte i Championship

Spelbloggare Publicerat: 11 April 2018

Championship bjuder upp till toppmöte under onsdagskvällen – serieledande Wolverhampton Wanderers mot femteplacerade Derby County, från vilken motivationsfaktorn kan spela en betydande roll.

Vägen tillbaka till finrummet, Premier League, blev en ”walk in the park” för Wolverhampton. Det kan vi nu slå fast.

Tabellettan kom förvisso undan med blotta förskräckelsen i seriefinalen mot Cardiff City senast, vann med 1-0 på bortaplan efter att motståndarna ha missat inte bara en, utan två, straffsparkar på stopptid. Nu har man nio pinnar ner till desamma samt 11 till trean Fulham i playoffområdet.

Så, det är inget snack om saken: Premier League-kontraktet är klappat och klart! ”Wolves” har visat, som undertecknad med flera andra misstänkte redan inför spelåret, att de är ett par klasser för bra för att spela i Championship.

Mer att spela för har Derby County. De har varit mycket upp och ner under året, men står i alla fall på femteplatsen och därmed som en av fyra klubbar som drabbar samman i playoff. Med matchen mindre spelad än konkurrenterna nedan har de fyra pinnars försprång till den närmsta konkurrenten på död mark.

Kvällens värdskap har hela truppen intakt och fit for fight medan Derby har Sam Winnall samt svenske Marcus Olsson på skadelistan. Därutöver finns frågetecken över George Thorne samt Bradley Johnson.

Luktar målrikt!

Gästande Derby står stärkta med två raka vinster – 1-0 över Preston North End samt 3-0 över Bolton Wanderers – och kommer därför klart stärkta till den här matchen och seriens så viktiga slutfas.

Trots sämre form dessförinnan har Derby också målat i 6/7 senaste matcherna, vilket understryker hur svårt det är att hålla nollan mot dem.

Wolverhampton plockade en storartad skalp i seriefinalen förra veckan, men släppte alltså till två straffsparkar på stopptid och kan därför vara lite omskakade. Svajade till rejält och det var med blotta förskräckelsen man kom undan.

Nu kan ”Wolves” spela avslappnat och på hemmaplan blir det alltid full fart framåt. BLGM-spelet har prickat in i fem raka matcher på Molineaux Stadium.

Att båda lagen gör mål synas med glädje till 2,10x hos

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,10  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 20:45, onsdag 11/4
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: