27 augusti 2019 Lincoln City Everton Speltips

Speltips inför Wolverhampton – Everton 11/8: Hörnor på menyn

Wolverhampton är tillbaka i finrummet, Premier League, och det som rejält uppsnackade nykomlingar. Första uppgiften blir Everton hemma på Molineux Stadium, varifrån stålarna kastas in på ett hörnspel.

Annons:

Under Nuno Espírito Santo är Wolverhampton tillbaka i Premier League och det efter att ha dominerat Championship fullt ut; landat på 99 inspelade pinnar och stått för 82 mål på 46 matcher.

Och det är en av de mest uppsnackade nykomlingarna under flera års tid – och man kan förstå varför. Med det här spelarmaterialet, som är starkt portugisiskt präglat, ska de ha alla chanser i världen att acklimatisera sig på den här nivån. Det ska bli fruktansvärt spännande att följa ”Wolves” framöver.

Även Everton känns klart spännande. Marco Silva har tagit över på tränarposten: en tränare som förespråkar offensiv och fartfylld fotboll – något som borde passa väl utifrån det spelarmaterial som finns till förfogande.

På det offensiva mittfältet finns spelare som Theo Walcott och Gylfi Sigurdsson. I spetsen: bland andra turken Cenk Tosun, som kom från Besiktas i mitten av förra året. Fem mål blev det på 14 matcher, 12 från start, och nu har han en hel försäsong med laget. Kan explodera!

Wolverhampton har trion bestående av Leander Dendoncker, Ivan Cavaleiro samt Adama Traoré som frågetecken inför matchen. Gästerna har upp emot sex spelare som kan missa densamma.

De vinner “hörnmatchen”

Någon normal nykomling kan ”Wolves” inte alls betecknas som. De har redan materialet för att inte behöva visa överdriven respekt för motstånden i Premier League: kommer fortsätta trumma på och spela en offensiv fotboll.

Här, i en premiär, inför en förväntansfull hemmapublik, kan det bli extra påtagligt: ett Wolverhampton som försöker chocka Everton. Greppa taktpinnen och skölja över motståndarna i anfallsvåg efter anfallsvåg.

Samtidigt har Everton spelare för att kunna backa hemåt något och ställa om effektivt; se bara på en sådan som Theo Walcott. Just så utvecklades också bortamatcherna ofta under fjolåret, vilket kan avläsas i hörnstatistiken: 3,6 framåt och 6,0 bakåt i snitt.

Wolverhampton flest hörnor i matchen tas med en mindre summa till 1,60 gånger pengarna hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Flest hörnor: Wolverhampton
Odds: 1,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 18:30, lördag 11/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.