20 februari 2020 Club Brugge Manchester United Speltips

Speltips inför Yeovil Town – Manchester United 26/1: Hedern i behåll

FA-cupens fjärde runda smygstartar direkt under fredagskvällen. League Two-klubben Yeovil Town tar emot ett flera klasser bättre Manchester United, men vi är inte helt säkra på att det blir att åka av här.

Yeovil Town – bottenstrid i League Two, motsvarande fjärdedivisionen. Inte ska väl det skrämma Manchester United?

Fastän Yeovil slåss med näbbar och klor för deras kontrakt, är det här en match som de får lov att investera all energi och kraft i. Det är inte varje dag man får chansen att ställas mot en klubb av Manchester Uniteds kaliber! Stort för spelarna.

Hittills har två klubbar från League One, i form av Southend United och Bradford City, samt seriekonkurrenten Port Vale värjts undan i årets FA-cupspel. Givetvis ett imponerande facit – nu höjs dock nivån flera snäpp. Hur står de sig då?

2018 har Manchester United, tabelltvåa i Premier League, öppnat på ett suveränt sätt. Såväl fyra vinster som hållna nollor har det blivit. Senast i raden skrevs siffrorna till en 1-0-vinst borta över Burnley på Turf Moor.

Stora utropstecknet inför matchen är att Alexis Sanchez, stjärnförvärvet från Arsenal, väntas debutera i Manchester United. Ska bli fantastiskt intressant att se honom i den nya tröjan. Saknas för ”De röda djävlarna” gör Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly och eventuellt Daley Blind. Yeovils mittfältspjäs Otis Khan är avstängd, men i övrigt rapporteras truppen vara hel.

Hållit nollan i fem raka matcher

Gästerna är enorma favoriter – också med all rätt. En fördel för de i ett cupspel som detta är den stora bredden i truppen. Man kan städa om en hel del, utan att det tär alldeles för mycket på kvalitén.

Men FA-cupen är känd för att vara skrälltät. För hemmaspelarna väntar årets match, för vissa hela karriärens dito, och de kommer arbeta stenhårt för att möjliggöra en skräll. Detta medan det för bortalaget handlar om en match som bara ska städas av. Med största säkerhet räcker det inte ända in i kaklet för Yeovil, men en match kan de säkerligen bjuda på.

Försvarsmuren kommer ställas upp och då kan det, inte minst inledningsvis, bli svårt för United att hitta de rätta ytorna. Dröjer innan nollan spräcks? Därefter kan det såklart öppnas upp en del.

Vinsterna tickar in en efter annan för United, utan att det direkt sprudlar om dem. Det stora receptet för succén: försvarsspelet. Nollan är hållen i fem raka matcher! Inte en enda av dessa har innehållit fler än tre mål.

Med andra ord borde målen vara en bra bit borta för Yeovils del, medan de borde kunna undvika att bli helt överkörda. Förlorar sannolikt, om än med hedern i behåll. Det är tanken.

Under 3,5 mål smakar finfint till 1,75x – ett odds som presenteras av Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Klicka här – sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 21:00, fredag 26/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 5%
X: 11%
2: 86%
Över 3,5 mål: 48%
Under 3,5 mål: 57%