Speltips inför Young Boys – Manchester United 19/9: Specialspel

Spelbloggare Publicerat: 19 September 2018

Det blir ett speltips från en specialmarknad när Manchester United besöker schweiziska Young Boys på Stade de Suisse. Fokus: avsluten…

Annons:

Lite luft under vingarna har Manchester United fått – efter att ha vunnit två raka matcher, båda på bortaplan, mot Burnley respektive Watford – men det är klart att mycket fortfarande kan diskuteras. Är José Mourinho rätt man? Har de materialet för en toppstrid i Premier League? Och inte har de väl det för att utmana i Champions League?

Spelmässigt ser det alltjämt halvdant ut och alla vinster, tre till antalet, på fem seriematcher, har kommit med uddamålen. Övriga två matcher, mot Brighton & Hove Albion samt Tottenham Hotspur, har landat i förluster.

Oavsett vad – här är de storfavoriter, ”De röda djävlarna”. Schweizisk fotboll saknar större status i Europa och Young Boys är tveklöst sämre på varenda position. Musklerna som klubbarna har är av helt olika karaktärer.

Glädjas kan Young Boys dock att deras status stärks alltmer i Schweiz. De bröt Basels järnhandsdominans förra året och toppar nu serien med full pott efter hela åtta matcher. Det är en fotbollsmässig jordbävning i landet.

Kvartetten bestående av Pedro Teixeira, Jordan Lotomba, regory Wüthrich samt Sandro Lauper är osäkra för spel i Young Boys. Manchester United saknar fortsatt Marcos Rojo samt Phil Jones. Tveksamt runt Diogo Dalot och Ander Herrera.

Flest skott på mål

De traditionella marknaderna hittar vi inte direkt spelvärde på, varken resultat- eller målmarknaderna. Då blickar vi istället åt ett annat håll…

Det handlar om avsluten och specifikt de som hamnar innanför målramen. Där är känslan att oddssättarna hamnat lite snett på det hela och att en eventuell justering från deras sida skulle kunna vara att vänta till närmare avspark.

Manchester United ska styra och ställa här. De kommer ha mycket boll och komma till en hel del situationer. Mot ett samlat försvar kan det också bli en del chansavslut från håll och ur sämre vinklar.

Flest skott på mål: Manchester United spelas till 1,75x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Flest skott på mål: Manchester United
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 19/9
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.