Speltips inför Zalgiris – Sevilla 16/8: Retroaktiv utdelning

Spelbloggare Publicerat: 15 August 2018

Siffrorna stannade vid 1-0 i Spanien, men Sevilla ska ändå inte ha minsta problem att städa av litauiska Zalgiris i Europa League-kvalet och får förtroendet med ett spel till strax under dubbelt betalt.

Annons:

Redan när lotten föll stod det mer eller mindre klart att det här borde bli en enkel historia för Sevilla. Nu leder de ”bara” med 1-0 från hemmamötet och då kan mycket hända, men det var också siffror i extrem underkant. Extrem!

Sevilla hade mycket väl kunnat landa på tre, fyra eller fem mål den matchen, men ineffektiviteten satte stopp för dem och därmed måste fokus hållas vidare här i returen.

Efter det första mötet har Sevilla mött Barcelona i den spanska supercupen och stretade väl där emot bra. Ändå slutade det med en 1-2-förlust trots att man fick in matchens första mål. Ousmane Dembélé smällade in vad som blev matchens sista mål med en fantastisk strut framåt sluttampen – och där fanns inte mycket för försvaret göra.

Och vilka är Zalgiris? Det är en toppklubb i den litauiska fotbollen, men knappast en heldominant sådan. Innan förra året hade fyra raka upplagor av serien vunnits och även den här säsongen ser titeln svåråtkomlig ut.

Proppen åker ur

Här i Europa League-kvalet har Zalgiris skickat ut färöiska KÌ med ett mål och liechtensteinska Vaduz likaså.  Att det vara så pass tajt mot motståndare från rena blåbärsländerna i fotbollsvärlden, det visar på brister. Att de inte ska ha ett knyst att sätta emot här.

Det var också bara att titta på det första mötet, i Spanien. Nu vann Sevilla det endast med ett mål mot noll, men det var ett under att siffrorna stannade vid det. Motståndarna kördes över totalt på banan och allt handlade i slutändan om den extrema ineffektiviteten.

Nu finns en viss press på Sevilla att hålla fokus här och även om det skulle roteras, bör de sätta in dolkstöten kvickt.

Förvånas inte om siffrorna skjuter rakt upp i höjden. Kan se det bli en rejäl överkörning här. Retroaktiv utdelning sedan match nummer ett?

Speltipset – Sevilla -2,0 mål (asian handicap) till 1,91 gånger pengarna hos LeoVegas. Gäller då är insatsen tillbaka om de vinner med exakt två baljor.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19:00, torsdag 16/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.