expert vm 2018 slutspel speltips betting

Stryktipset Vecka 32 18/8: Vårt system, tips och analys av samtliga 13 matcher

ANNONS.

Den engelska fotbollen har Stryktipset i sitt våld och det är verkligen inspirerande att sätta tänderna i en ny säsong. Det är jackpot på hela 14 miljoner denna gång och det finns ett koppel favoriter i fara vilket kan ge bra utdelning. Dessutom lyfter jag fram några vassa spikar att luta sig emot. Lycka till!

Spelstopp: 15.59

  Ta rygg på systemet hos Svenska Spel genom denna länk.

1. Chelsea – Arsenal 1

Se hur svenska folket tippat denna match här.

Chelsea vann sin premiärmatch tämligen övertygande. Det var mot beskedliga Huddersfield men matchen gav en fingervisning om vad det är Sarri vill implementera in i laget. Arsenal hade det värre i sin premiär mot regerande mästarlaget Manchester City. Det fanns för många likheter med det Arsenal vi fick se under Wenger i våras. Otroligt viktigt Londonderby för båda tränarna nu. Arsenal har sex raka matcher utan förlust mot just Chelsea men det är delvis nya lag med framförallt nya managers. Ganska ovisst på förhand men ettan är det givna tecknet – bör dock garderas tidigt.

2. Everton – Southampton 1

Se hur svenska folket tippat denna match här.
Everton har gjort rejäla satsningar på truppen under sommarmånaderna. Det började bra med en poäng – trots en utvisning – borta mot ett högt tippat Wolverhampton. Jagielka saknas i backlinjen på grund av avstängning efter sitt röda kort. Det är ett tungt tapp då det saknas en likvärdig ersättare. Southampton är inte alls dåligt även om man kommer att få det svårt att slåss med klubbarna på den övre halvan av tabellen. Det brukar oftast vara favör för hemmalaget när dessa två klubbar möts och så är känslan även här. Krysset åker ändå med på det stora systemet.

3. Leicester – Wolverhampton 2

Se hur svenska folket tippat denna match här.

Leicester förlorade borta mot Manchester United i första omgången men man bjöd upp till kamp. Det var ganska jämnt spelmässigt och det blev nerv efter att Vardy fått in reduceringen i slutet. Wolverhampton kommer ifrån en svängig historia mot Everton i sin premiär. Wolves har snackats upp under försäsongen då man gjort några profilvärvningar, förutom de man gjorde förra året. Båda tippas hamna en bit nedanför toppskiktet och vi tycker det ser bra ut i båda lägren. Leicester är solklar favorit och vi lockas av skrällen då Wolves inte känns ett dugg sämre för dagen. Helgardering på stora system.

4. Tottenham – Fulham 1

Se hur svenska folket tippat denna match här.

Tottenham gjorde det som krävdes förra veckan mot Newcastle när man vann med 2-1. Det var knappast någon insats som sticker ut men likväl tre poäng på kontot och tre pinnar uppe i Newcastle är det nog inte så värst många lag som kommer att ta. Fulham på hemmaplan ska vara ett rutinjobb för Spurs även om derby mot en hungrig nykomling kan vara lurigt. Fulham har byggt för att hålla sig kvar medan Tottenham siktar på att utmana om ligatiteln. Då har man inte råd att tappa poäng här och visst är det toppchans. Ettan spikas.

5. West Ham – Bournemouth 1

Se hur svenska folket tippat denna match här.

West Ham blev fullkomligt förnedrat i första omgången. Liverpool klädde av Pellegrinis lag som framstod som något naivt i sitt spelsätt mot ett djupledsspringande Liverpool. Här får Londonlaget ha mer boll men det är oroväckande hur pass öppet det var i försvaret. Bournemouth vann sin premiär när man gjorde jobbet mot Cardiff på hemmaplan. West Ham är normalt ett bättre lag och ska kunna studsa tillbaka med en seger här. 1X ska räcka.

6. Bristol City – Middlesbrough 2

Se hur svenska folket tippat denna match här.

Bristol City har inte haft den inledning på säsongen som man hade hoppats på. Uttåg ur Ligacupen i veckan och endast två poäng på de två första omgångarna. Det man kan ta med sig är att man fortfarande alltså är obesegrat i ligaspelet. Gästerna har inlett klart bra och har en trupp som kan blanda sig i kampen om uppflyttning. “Boro” är det bättre laget men Bristol C är svårslaget på hemmaplan. Eliasson tros få chansen i Bristol C igen, men en poäng vore en framgång för hemmalaget. X2 plitas ner.

7. Hull – Blackburn X

Se hur svenska folket tippat denna match här.

Rutinerade managern Nigel Adkins har gjort sitt bästa för att få fason på Hull och göra en push för att laget ska kunna närma sig övre halvan. Truppen rimmar inte med självbilden och det kommer snarast att krävas att man överpresterar. Inledningen med en poäng hittills har heller inte varit optimal. Blackburn är svårspelat med gott om fysiska spelare vilket både Ipswich och Millwall har fått erfara. Krysset ligger nära till hands men det är gästerna vi gillar bäst här. X2 räcker långt.

8. Ipswich – Aston Villa 2

Se hur svenska folket tippat denna match här.

Segrar i de två inledande ligamatcherna samt vinst i cupen i veckan kan tyckas vara något att hurra över för Aston Villa. Managern Steve Bruce har dock gått ut och sagt att laget behöver förstärkning för att serieseger ska vara en rimlig målsättning. Aston Villa har redan värvat en handfull spelare under sommaren och ett koppel tunga namn även året innan. Ipswich får nog rikta in sig på en hård bottenstrid så som det sett ut hittills. Utöver inlånade Chalobah saknar startelvan profiler att bygga kring och gästerna är normalt numret för stora. Tvåan är en fullgod spik.

9. Leeds – Rotherham 1

Se hur svenska folket tippat denna match här.

Det råder Bielsa-feber i Leeds just nu. I veckans cupmatch, när i princip hela startelvan vilades, kunde spelare som Bamford kliva fram och visa vilket sparkapital det finns på bänken. Presspelet är barnsligt roligt att kolla på och effektivt som det visat sig. Rotherham fick ett föga hjärtligt välkomnande till Championship i premiären när Brentford körde över laget med hela 5-1. Det känns inte alls otroligt att vi får se något liknande här. Gästerna kommer att få det svårt att klara ett nytt kontrakt och Leeds borta kan rentav vara den svåraste uppgift man kan ha här och nu. Spik!

10. Millwall – Derby X

Se hur svenska folket tippat denna match här.

Harris har valt att bygga sitt Millwall-lag bakifrån med en stark defensiv grund, vilket varit givande under inledningen. Man är fortfarande obesegrat och Millwalls ambitioner är att först och främst upprepa fjolårets bedrift genom att säkra kontraktet i god tid. Hemma i London är man svårslaget vilket Derby kan få erfara. Derby ser fortsatt intressant ut med Lampard vid rodret. Det blev en rejäl “klocka” i förra omgången hemma mot Leeds men inledningen av säsongen har ändå gett en del positiva besked. Tvåan är det första garderingstecknet.

11. Reading – Bolton 1

Se hur svenska folket tippat denna match här.

Bolton har haft en tuff vecka med uttåg ur Ligacupen samt det faktum att anfallaren Le Fondre har valt att lämna klubben. Annars har starten varit bra med en skrällseger mot West Bromwich och poäng mot Bristol City. Reading har inte alls fått ut det man vill av spelet och med ett mål framåt på två ligamatcher ligger frågetecknen kring den offensiva spetsen i laget. Reading ska på pappret vara ett bättre lag och i kraft av hemmaplan bör man lösa segern här. Bolton roterade inte samtliga spelare i veckans cupmatch men fick ändå ge sig. Stark etta.

12. Sheffield United – Norwich 2

Se hur svenska folket tippat denna match här.

Det har snackats om sjukdom och feber bland spelarna i Sheffield United under veckan. Att det blev förlängning och straffar i veckans cupmatch hjälpte knappast även om det var en reservbetonad elva som mönstrades. Norwich kunde ta hem sin cupmatch på halvfart mot Stevenage och roterade friskt. De gulgröna har mer klass än Sheffield U i laget och med en sargad trupp kommer hemmalaget få det svårt. Inbördes har bortalaget vunnit de tre senaste mötena och visst kan det bli en ny trepoängare.

13. West Bromwich – QPR 1

Se hur svenska folket tippat denna match här.

Kritiken började redan efter premiären för West Bromwich när man förlorade mot Bolton. Förväntningarna är högt ställda då man lyckats behålla stora delar av laget som spelade i Premier League. Efter det premiärfiaskot blev det bättre och segern borta mot Norwich var lika imponerande som välbehövlig. Robson-Kanu fick komma in och bli matchvinnare där vilket visar hur stark truppen är. QPR ligger redan på nedflyttningsplats och det kommer bli en lång säsong – det ska inte behöva bli ett uttåg ur The Championship men här är uppgiften stenhård. Ettan är ett sunt singelstreck.

Spiken! – Tottenham

Tottenham har under de senaste åren visat sig vara ett av seriens stabilaste lag – i synnerhet när man har ställts mot lite sämre motstånd. Fulham kan inte visa upp i närheten av samma kvalitet i sin startelva som Spurs. Framförallt så har vi svårt att se gästernas defensiv täppa till och Tottenham har toppchans i detta derby.

Skrällen! – Wolverhampton

Wolverhampton känns precis som ifjol superintressant och starten mot Everton drog inte ner förväntningarna direkt. Premier League är ett snäpp upp men klubben har återigen rekryterat flera klasspelare. Leicester är ett bra lag men Wolves har alla möjligheter att kunna stjäla alla tre poängen till rolig streckprocent.

64 rader

1. Chelsea – Arsenal 1X
2. Everton – Southamp. 1
3. Leicester – Wolves X2
4. Tottenham – Fulham 1
5. West Ham – Bournem. 1
6. Bristol C – Mboro X2
7. Hull – Blackburn X2
8. Ipswich – Aston V 2
9. Leeds – Rotherham 1
10. Millwall – Derby X2
11. Reading – Bolton 1
12. Sheff U – Norwich X2
13. West Brom – QPR 1

864 rader

1. Chelsea – Arsenal 1X2
2. Everton – Southamp. 1X
3. Leicester – Wolves 1X2
4. Tottenham – Fulham 1
5. West Ham – Bournem. 1X
6. Bristol C – Mboro X2
7. Hull – Blackburn X2
8. Ipswich – Aston V 2
9. Leeds – Rotherham 1
10. Millwall – Derby X2
11. Reading – Bolton 1
12. Sheff U – Norwich 1X2
13. West Brom – QPR 1

  Ta rygg på systemet hos Svenska Spel genom denna länk.

Så fungerar Stryktipset!

Klicka här för att reda ut alla begrepp och läsa hur Stryktipset fungerar.