Speltips inför GAIS – IK Brage 6/8: Viktigt möte

Simon Pålsson Publicerat: 6 August 2018

GAIS är på jakt efter tre poäng i måndagens möte med IK Brage på hemmaplan i den mycket jämna Superettan. Här fokuserar vi på målmarknaden.

Annons:

Efter ett lite senare uppehåll än exempelvis Allsvenskan är Superettan äntligen igång med sin fotboll också. Nu väntar den andra matchen efter sommaren för både GAIS och IK Brage, varpå ringrostigheten från senast bör vara lite bättre nu.

Båda lagen öppnade nämligen andra delen av säsongen med en förlust och stod båda för relativt slätstrukna insatser i sina matcher. IK Frej Täby blev för svåra på bortaplan för GAIS, samtidigt som IFK Värnamo blev för svåra för IK Brage. Det är lag som ska gå att slå på en normal dag.

Nu är som sagt den bottennoteringen avklarad och lagen kan fokusera på nästa omgång. GAIS hade faktiskt sju raka matcher utan förlust innan matchen mot IK Frej Täby och bör vara favoriter i egenskap av hemmalag här.

Spel på målmarknaden

IK Brage avslutade också vårsäsongen på ett bra sätt och vann faktiskt hela fem av sina sex (!) senaste matcher. Det gjorde att laget kunde klättra ordentligt i tabellen. Vad som imponerar än mer är att laget också slog bland annat topplaget Halmstads BK och tog poäng borta mot svårspelade Landskrona och Norby. Inte illa alls.

I grunden är det här två offensivt lagda lag och på hemmaplan räknar vi iskallt med att GAIS gör sitt för att försöka dominera matchen. Det vore ett underbetyg att inte att gå för vinsten här, inte minst med den ambition som klubben har om att utmana i toppen eller åtminstone strax bakom.

IK Brage är dock ganska giftiga och kommer kunna hota det stabbiga hemmaförsvaret.

Båda lagen göra mål spelas till 1,72 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, måndag 6/8
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.