10 augusti 2018 Lnadskrona Degerfors speltips allsvenskan

Speltips inför Landskrona Bois – Degerfors 10/8: Svårbedömt möte

Det kan bli väldigt jämnt i fredagens möte mellan Landskrona Bois och Degerfors IF i den alltid svårbedömda Superettan.

Annons:

Med halva säsongen spelad i Superettan är det nu det drar ihop sig på allvar för lagen och de kommande matcherna blir viktiga för att avgöra hur hösten i övrigt kommer att se ut. För nykomlingen Landskrona Bois handlar mycket om att undvika bottenstriden.

I skrivande stund ligger laget på negativ kvalplats och detta trots att de faktiskt sett hyfsat spännande ut under säsongen. Steget upp till Superettan brukar alltid kännas för lagen som tar sig uppåt, men det känns som att Landskrona Bois är en förening med förutsättningarna att stanna kvar. De hör hemma i minst Superettan.

Med det sagt var det en hel del strul inför säsongen och det kan ha gjort att laget inte riktigt kom till säsongen så välutrustade som förhoppningen var. Å andra sidan är Landskrona Bois fortsatt svårslagna, speciellt på hemmaplan. Just nu är det bara en poäng upp till säker mark och en mittenplacering är bara två segrar bort. Tätt och jämnt alltså.

Ett möte utan vinnare

Nu väntar match hemma mot Degerfors, som faktiskt varit lite av vårens utropstecken. Trots att laget inte tillhör de på pappret starkaste är det just nu bara sex poäng upp till en positiv kvalplats. Det går inte att beskriva en sådan säsongsinledning på annat sätt än att det imponerar.

En stor anledning till detta har varit anfallaren Sargon Abraham, som skrapat ihop hela tio mål och leder skytteligan. Nu har 27-åringen dock lämnat klubben för spel i allsvenska IFK Göteborg, där han väntas göra debut redan i fredagens möte med IK Sirius. Tungt för Degerfors.

Tack vare förlusten av sin anfallsstjärna räknar vi med ett något svagare Degerfors och när spetsen nu saknas blir det för svårt att vinna borta mot ett ändå välorganiserat och starkt hemmalag i Landskrona Bois.

X (oavgjort) spelas till 3,50 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, fredag 10/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.