12 september 2018 GAIS Värnamo Speltips

Speltips inför Landskrona Bois – GAIS 3/6: Formen är på uppåtgående

Landskrona Bois har två raka utan förlust och GAIS har lyckats plocka två raka trepoängare. Det är med andra ord två lag med självförtroende som kliver in till söndagens möte på Landskrona IP.

Fotbollen runt om i Europa har gått på sommarvila och spelarna i toppligorna förbereder sig på sommarens världsmästerskap. Inom den svenska fotbollen finns det tack och lov lite härligt godis att njuta av, men då ett snäpp längre ner i seriesystemet.

Från Superettan hämtar vi bland annat ett speltips inför den tidiga matchen på söndagen då Landskrona IP i Skåne står värd för mötet mellan Landskrona Bois och GAIS. Det här är två lag som inför säsongen kändes väldigt spännande och som har inlett säsongen med toppar och dalar.

GAIS var laget som charmade oss under Svenska Cupen, då laget gick hela vägen till kvartsfinal och där höll på att störa Östersunds FK ordentligt. Inledningen på ligasäsongen har varit aningen mer trevande, men i stunder ser vi verkligen vilken klass laget håller. På sistone har laget två raka vinster, borta mot Östers IS och iK Frej, och kanske är det nu det vänder. Efter en tung period med tre raka förluster mot topplag kanske GAIS kan börja klättra igen.

Underskatta inte Bois

Efter tio spelade omgångar av säsongen står Landskrona Bois på tolv inspelade poäng och skuggar därmed GAIS i tabellen. En seger på söndagen gör att skåningarna går om i tabellen och tydligare distanserar sig från bottenstriden, som just nu är väldigt tät då Varbergs Bois på negativ kvalplats bara är två poäng bakom Landskrona Bois.

Skåningarna vann hur som hels med 5-1 borta mot Gefle IF senast och visade åter prov på vilken höjd laget har. Offensivt har säsongsinledningen varit lovande, med bara tre lag i hela Superettan som gjort fler mål. Därför lär Landskrona Bois kliva in med gott självförtroende inför söndagens möte.

Här är spelbolagen överens om att chanserna för en relativt målrik historia är goda, men ett spelbolag sticker ut lite från mängden. Hos Bethard är spelet på att båda lagen ska göra mål klart övervärderat och ger 1,83 gånger såsen. Det blir dagens spel.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard  (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, söndag 3/6
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.