3 september 2018 Öster Falkenberg speltips Superettan

Speltips inför Öster – Falkenberg 3/9: Viktiga poäng i Superettan

Det står viktiga poäng på spel i Superettans toppstrid när Östers IF och Falkenbergs FF gör upp på måndagskvällen.

Annons:

Nu kliver vi in i den allra sista tredjedelen av den är säsongen i Superettan och det gäller att avgöra vilka lag vi ska få se i Superettan respektive Allsvenskan nästa säsong. Två lag med drömmar om allsvensk fotboll gör upp om tre viktiga poäng på måndagskvällen.

Det är blir andra gången som lagen möts den här säsongen och det första mötet, det som spelades på Falcon Alkoholfri Arena i Falkenberg, slutade med 2-0-vinst för gästande Öster. Räkna därmed med att gästerna vill ha väldigt mycket revansch här.

Ser vi till tabellen har Falkenbergs FF ett strålande läge för att ta sig tillbaka till Allsvenskan, med fem poäng till godo på tredjeplacerade AFC Eskilstuna. Det är bara Helsingborgs IF som är före i tabellen och för Falkenbergs del handlar det mesta i höst om att försöka behålla sin andraplats. Det duger långt.

En jämn match att vänta

Efter en darrig inledning på den här säsongen har Östers IF verkligen fått fason på sitt spel sedan sommaren. Från juni och framåt har laget bara en förlust – senast mot IFK Värnamo – och har därigenom klättrat ordentligt i tabellen.

Just nu har laget 31 inspelade poäng och behöver därmed plocka in sju poäng på AFC Eskilstuna för att kunna hamna på positiv kvalplats. Det blir tufft, men är å andra sidan ingen omöjlighet. Det som krävs är en stark avslutning och då är det nog läge att börja redan i måndagens möte.

Här är känslan att vi står inför en jämn historia och det blir förmodat svårt för båda lagen att avgå med segern. Ett kryss känns med andra ord troligt.

X (oavgjort) spelas till 3,60 gånger insatsen hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  19:00, måndag 3/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.