Speltips Varberg Falkenberg 29 juni 2020

Speltips inför Varberg – Oskarshamn 18/11: Kval till Superettan

Det är dags för returmötet i kvalet till Superettan mellan Varbergs BoIS och Oskarshamn IK, en match där hemmalaget har enorm press på sina axlar.

Annons:

Det går att säga mycket om söndagens möte mellan Varbergs BoIS och gästande Oskarshamns AIK men det är så otroligt viktigt att det är svårt att sätta ord på. I svensk fotboll finns framför allt två elitdivisioner, Allsvenskan och Superettan, och risken är överhängande att Varberg nu hamnar i Division 1. Det vore förödande för verksamheten på ett inte minst ekonomiskt plan.

I det första mötet förlorade laget nämligen med hela 4-2 på bortaplan och sitter nu i ett riktigt skitigt läge inför returen. Det som är riktigt läskigt är att laget låg under med 4-1 men fick in en reducering i sista minuten som gör att matchen trots allt lever. Tur var väl det.

I våra ögon är dock uppförsbacken för stor med tanke på att Oskarshamn såg ut att vara så mycket starkare i det första mötet. Det går liksom inte att blunda för detta faktum.

Gästerna nöjer sig med ett kryss

Det här är som bekant ett dubbelmöte och det gäller såklart att förhålla sig till den första matchen för att bedöma hur den här andra matchen ska arta sig. Det som inför dubbelmötet kändes som en tydlig favorit i Varbergs BoIS har nu blivit någonting helt annat.

Det räcker egentligen att förlora med uddamålet för gästerna, men vi räknar iskallt med att de försöker hålla ner siffrorna och verkligen försvara ett kryss i den här matchen. Dessutom har laget visat sig vara starkare än sina motståndare.

X (oavgjort) spelas till 4,26 gånger insatsen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,26 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  14:30, söndag 18/11
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.