Speltips inför Djurgården – Storhamar 9/9: Riktig högoddsare

Simon Pålsson Publicerat: 9 September 2018

Det är åter dags för Djurgården att ta sig an en match i Champions Hockey League och denna gång står Storhamar för motståndet.

Annons:

Det finns ingen rast och ingen ro att bjuda på när det kommer till gruppspelet i Champions Hockey League, som fortsätter att spelas med hög intensitet mellan matcherna och väldigt få vilodagar för lagen. Det gör att det i vissa matcher ställs upp med lite reservbetonade laguppställningar då det fortsatt är tidigt på säsongen.

Djurgården är ett av flertalet svenska lag med i årets turnering och som vanligt brukar det gå bra för Sveriges bidrag i dessa sammanhang. Med tanke på att det inte finns några KHL-lag att tampas med är det inte konstigt att svenska lag tillhör Europas allra bästa och så ska det naturligtvis vara.

Efter tre spelade matcher i grupp 5 står Djurgården på två vinter och en förlust efter matchen hemma mot Trinec senast. Då blev det 3-4-förlust efter en direkt svag insats. Nu väntar Storhamar på hemmaplan, ett lag som djurgårdarna slog efter förlängning på bortaplan i förra veckan.

Spel på 1×2-marknaden

Nu väntar det återigen möte med norska Storhamar, fast denna gång på hemmaplan. Om vi ska vara lite hårda mot Djurgården går det ana en försiktigt negativ trend i de två senaste matcherna, efter 6-1-vinsten i den första matchen i turneringen mot Trinec. Det är lite oroväckande.

Storhamar har en vinst och två förluster så här långt. Känslan är att det är ganska jämnt i grupperna och att det kan svänga lite hur som helst i matcherna, mycket beroende på dagsform och hur lagen förhåller sig till den specifika matchen. Den här gången är känslan att djurgårdarna tar lite för lätt på uppgiften.

Med tanke på hur det skrälls i den här turneringen känns ett X till hela 7,75 gånger såsen hos Betway som ett spel med starkt värde i.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  7,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  15:30, söndag 9/9
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: