Speltips inför Frölunda – Aalborg Pirates 9/10: Avslaget möte i CHL

Simon Pålsson Publicerat: 9 October 2018

Frölunda har öppnat säsongen aningen trevande och lär inte satsa stenhårt på tisdagens möte med Aalborg Pirates i Champions Hockey League.

Annons:

Det är dags för CHL att återuppstarta efter ett par veckors uppehåll när ligorna runt om i Europa har fått hamna i fokus istället. Det betyder också att vi går in i den lite annorlunda fasen av CHL, där det plötsligt inte längre är försäsong, utan snarare en del av den ordinarie tävlingssäsongen.

Om vi ser till konceptet i stort har det fortsatt vissa problem att locka lagen till att göra det här till sin prioritet och inte sällan vilas de allra bästa spelarna, åtminstone för de långa bortaresorna under ett tätt matchschema. När lagen spelar på hemmaplan tenderar fler spelare att vara med och därför borde vi kunna få se ett starkt Frölunda här.

Samtidigt har göteborgarna inlett säsongen lite trevande i SHL och vi räknar iskallt med att det är där som lagets huvudsakliga fokus ligger den här säsongen. Visst, det ska sägas att Frölunda är det lag som kanske det är allra mest seriöst på CHL i hela Sverige, med flera finalplatser i turneringen som fina meriter. Det säger ändå någonting.

Ingen målfest direkt

Spelbolagen ser ofta mötena i CHL som potentiella målfester för att det tenderar att spelas matcher mellan två rätt ojämna lag, beroende på att ligorna runt om i Europa håller väldigt olika klass. Den svenska ligan är som bekant i topp, medan exempelvis den danska inte alls är så högt rankad.

Nu kommer ett danskt lag på besök till Scandinavium och självklart blir hemmalaget enorma favoriter. Allt annat än en hemmaseger här vore direkt förvånande.

Frölunda har spelat fyra matcher så här långt i gruppspelet, med två vinster och två förluster. Chansen på slutspel finns fortfarande, men då krävs dubbla segrar här mot Aalborg Pirates. Det kommer laget klara utan att förta sig.

Under 6 mål (asian handicap) spelas till 1,65 gånger krämen hos MrGreen.

Annons:
  Rygga spelet hos Mrgreen – Få vinstboost på 5000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål (asian handicap)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  MrGreen
Spelstopp:  18:30, tisdag 9/10
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: