17 mars 2019 oskarshamn aik speltips shl hockeyallsvenskan

Speltips inför AIK – IK Pantern 10/10: 1X2-spel hämtas

AIK kliver in i onsdagens möte med IK Pantern på hemmaplan som väldigt klara favoriter och det går att förstå sett till en rad faktorer.

Annons:

Är det här äntligen säsongen som AIK tar steget upp till SHL efter sju sorger och sjuttioelva besvikelser? Det känns som att klubben på många sätt är värda att ta den resan och såklart har förutsättningarna som krävs för att kunna etablera sig där när de väl går upp igen.

Så här långt har laget fem vinster på sina åtta inledande omgångar i Hockeyallsvenskan, med en hög högstanivå och en väldigt stark offensiv i vissa matcher. Samtidigt är tre förluster – alla med uddamålet – lite mer än önskat så här långt.

Hemma mot IK Pantern på onsdagen ska AIK också ses som stora favoriter. Det här skulle varit en tuffare match förra säsongen när malmöiterna kändes hetare, men i takt med att även Malmö Redhawks har tappat i kraft har IK Pantern blivit ett lite mer ointressant lag. Det går inte riktigt som önskat med malmöitisk ishockey så här i säsongsinledningen.

En given favorit

IK Pantern har visserligen bara spelat sex matcher än så länge, men har tre vinster på dessa. Det är egentligen ganska okej och det finns fortfarande en höjd i IK Pantern som gör att laget kan slå egentligen vilket motstånd som helst. Men det är jämnheten och defensiven som inte är på plats. 10-3-förlusten mot Västerås vittnar om ett kraftigt systemfel.

Förra säsongen hade malmöiterna väldigt svårt mot AIK och har inte vunnit uppe i Stockholm på väldigt många försök. Det brukar i för sig bli ganska jämna matcher, men AIK har vunnit fem av de sex senaste matcherna mellan lagen. Totalt. Det är såklart ingen slump.

Här går vi in på det raka spelet.

AIK att vinna ger 1,65 gånger insatsen hos MrGreen.

Annons:
  Rygga spelet hos mrgreen – Få vinstboost upp till 5000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips:  AIK vinner
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  MrGreen
Spelstopp:  19:00, onsdag 10/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: