5 april 2019 leksand mora speltips shl

Speltips inför AIK – Leksands IF 7/10: Tungviktsmöte

AIK tar sig an Leksand i det som får ses som ett riktigt tungviktsmöte i Hockeyallsvenskan. Matchen spelas söndagen den 7 oktober 2018 med tidigt nedsläpp.

Annons:

Det väntar ett tungviktsmöte i Hockeyallsvenskan på söndagen och med tidigt nedsläpp gäller det att vara på hugget tidigt. Det är som vanligt svårt att välja sida inför den här typen av namnkunniga möten, inte minst då båda lagen gärna undviker att förlora mot en rival.

AIK har öppnat säsongen ganska lovande och har fem vinster på sina sju inledande matcher den här säsongen. Förlusterna har kommit med uddamålet mot svårspelade lag som Oskarshamn och HC Vita Hästen – på bortaplan. Hemma i huvudstaden har AIK fortsatt gå rent och det blir en tuff utmaning som Leksand på söndagen.

Leksand har varit klart stabbigare under sin säsongsinledning och har förlorat tre av sex matcher. Det finns fortfarande saker att jobba på, men för den optimistiske supportern går det att se en liten ljusning efter 6-3-vinsten mot Södertälje senast. Då fick laget det äntligen att lossna på allvar målmässigt efter flera halvdana insatser.

Det blir jämnt och tätt

Om vi ser till de senaste mötena blir det så gott som alltid jämna tillställningar. Visst, Leksand har vunnit två raka matcher i huvudstaden och åker nog dit med ett härligt självförtroende med det i baktankarna, men på det hela taget är mötet jämnt på förhand.

Det är dessutom AIK som har den klart bättre formen och därmed är laget också favoriter enligt spelbolagen. Vi vågar dock inte gå så långt, utan tror att matchens karaktär, med två rivaliserande storlag, kan bli mer tät till sin karaktär.

Här blir det jämnt hela vägen in på målsnöret.

X (oavgjort) spelas till 4,15 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  14:00, söndag 7/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: