25 september 2018 AIK modo speltips Hockeyallsvenskan

Speltips inför AIK – Modo 25/9: Jämnt tungviktsmöte

Det väntar ett profiltätt och hett möte mellan två tungviktare i Hockeyallsvenskan på tisdagskvällen, nämligen AIK och Modo Hockey.

Annons:

Det går sannerligen inte att klaga på inledningen i Hockeyallsvenskan, som har bjudit på flertalet riktiga kanonmatcher hittills och som nu ser ut att bjuda på ännu en rad av intressanta drabbningar på tisdagskvällen. Det är AIK som tar sig an Modo Hockey på hemmaplan, en match som nästan alltid blir intressant att följa.

Det här är lite av ett tungviktsmöte vad gäller historia, supporterstöd och dignitet i klubbarna. Det föder en viss rivalitet och räkna med att båda lagen, som inlett säsongen starkt, gärna pissar lite revir i det här mötet. Det gäller helt enkelt att koppla ett grepp om placeringarna i toppen redan nu, även fall vi bara är ett par omgångar in i säsongen.

AIK satsade hårt inför den här säsongen och plockade in en rad nya spelare, däribland Eric Gastonguay från Leksand och lånet Kalle Jellvert. För att då nämna två offensiva hot som laget plockat in.

Det har också visat sig framgångsrikt för AIK som har två vinster på två matcher så här långt. 5-2-vinsten hemma mot BIK Karlskoga i premiären var ett skönt statement och 2-1 borta mot Västerviks IK var en stark prestation i sig. Det bådar gott inför fortsättningen.

Räkna aldrig bort Modo Hockey

Efter sju sorger och sjuttioelva bedrövelser är känslan att Modo Hockey den här säsongen har gjort en satsning intressant nog för att bli att räkna med igen. Som bekant är det här ett lag som enligt många hör hemma i SHL, men då krävs också att laget orkar prestera över en hel säsong.

Det hände väldigt mycket vad gäller transfers inför säsongen, allra mest vad gäller forwards där Johan Eriksson, Magnus Häggström och Sam Marklund nu har anslutit. Då nämner vi bara några av flertalet offensiva spelare som förstärkt laget.

Så här långt har det också visat sig mycket bra för laget, som har två raka vinster och sju gjorda mål efter två matcher. Det imponerar.

Nu väntar som sagt ett möte som brukar bli jämnt.  Fyra av lagens fem senaste matcher har slutat med uddamålssegrar åt endera håll. Känslan är att båda lagen är väldigt svårslagna nu. Det talar för ett oavgjort resultat.

X (oavgjort) spelas till svindlande 4,55 gånger insatsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,55 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, tisdag 25/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: