Speltips inför BIK Karlskoga – Karlskrona HK 2/11: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 1 November 2018

Det går inte att blunda för det härliga i fredagens möte mellan BIK Karlskoga och Karlskrona HK i Hockeyallsvenskan. Här kan det bli åka av.

Annons:

För den neutrala åskådaren finns det all anledning att ratta in kanalen för fredagens möte mellan BIK Karlskoga och Karlskrona HK i Hockeyallsvenskan. Det här är två lag som i sina bästa stunder kan bjuda upp till ordentlig dans, men som har stora problem att hålla tätt bakåt.

Om vi ser till tabellen är det här två lag som hör till toppskiktet i den jämna toppen och som med ett par vinster faktiskt kan avancera hela vägen upp i topp om det vill sig riktigt väl. Det som oroar för båda lagen är antalet insläppta mål, som ligger klart över snittet i serien och som snarare är på nivåer för ett lag på nedre halvan.

Det finns en anmärkningsvärd ojämnhet i lagens prestationer, någonting som gör det svårt att lita på både BIK Karlskoga och Karlskrona HK. Fascinerande är trots allt att hemmalaget så här långt bara förlorat två av sina 14 inledande matcher. Det är en stor styrka och ett tecken på att mycket fungerar som det ska.

Spel på målmarknaden

Här för väntar vi oss en match där båda lagen faktiskt vågar gå för att vinna. Så här tidigt på säsongen finns det sällan så mycket att gnälla över, det handlar mest om att gå för vinsten tidigt och sedan låta risktagandet minska i takt med att det drar ihop sig i serien senare i vår. Nu är det full fart framåt som gäller.

Gästerna har vunnit fyra av sina fem senaste och har gjort minst fyra mål i samtliga fem matcher. Det säger väldigt mycket om spetsen i laget.

BIK Karlskoga vann äntligen med 4-2 hemma mot Leksand senast och vände då på en trend med två raka förluster. Även här är känslan att formen är på uppåtgående.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,77 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,77 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, fredag 2/11
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: