17 oktober 2018 björklöven karlskrona speltips hockeyallsvenskan

Speltips inför Björklöven – Karlskrona 17/10: Jämnt möte väntar

Det blir ett rakt spel på 1×2-marknaden som hamnar i fokus inför mötet mellan Björklöven och Karlskrona HK i Hockeyallsvenskan.

Annons:

Som brukligt när det är onsdag hamnar det omedelbara fokuset inom svensk ishockey inte på SHL, som brukar ta en spelledig dag på onsdagar, utan snarare på Hockeyallsvenskan. Med tanke på att det finns fler profiltäta lag även i den serien passar det oss ganska bra för att vara ärliga.

Ett möte som sticker ut lite just den här onsdagen är mötet uppe i Umeå mellan svårslagna Björklöven och förra årets SHL-lag Karlskrona. Här har vi två lag som har inlett säsongen lite trevande, men som fortfarande känns svårslagna i det att de inte släpper in särskilt många mål.

Vi får skruva tillbaka tiden ett par säsonger för att hitta senaste gången lagen spelade mot varandra och då har lagen i stort sett alternerat på att gå segrande ur striden. Det går med andra ord inte att skönja något enormt övertag åt endera håll.

Ett rakt kryss hämtas

Den här säsongen har IF Björklöven vunnit tre matcher och förlorat fem när vi nu är åtta omgångar in i säsongen. Det som oroar är det något bristfälliga målskyttet, men samtidigt är defensiven ofta på plats och än så länge har laget inte släppt in mer än tre mål i någon match. Det tyder på en hög stabilitet.

Som bekant är det inte säsongens roligaste resa att ta sig hela vägen upp till Umeå och detta är någonting som laget inte sällan använder till sin fördel.

Det ska bli intressant att se hur Karlskrona hanterar det den här gången. Just nu står laget på fyra vinster på nio omgångar och har inlett säsongen ungefär på samma sätt som sina motståndare den här dagen. Så gott som alltid spelar laget jämna matcher, där sju av nio matcher slutat med uddamålsvinst åt något håll. Anmärkningsvärt.

Här får vi hela 4,45 gånger såsen på det raka krysset hos Betser. Det blir dagens spel.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (Oavgjort)
Odds:  4,45 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, onsdag 17/10
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: