Speltips inför Björklöven – Modo 30/11: Hockeyallsvenskt målspel

Simon Pålsson Publicerat: 29 November 2018

Det är dags för ett överspel på målmarknaden inför det heta mötet mellan IF Björklöven och Modo Hockey från den fulla hockeyallsvenska fredagsomgången.

Annons:

Det är fredag och som traditionen säger är det dags för hockey på sajten. Detta samkör perfekt med det faktum att Hockeyallsvenska dukar upp full omgång. Här tycker vi oss se att mötet mellan Björklöven och Modo är det hetaste.

Som bekant är det här lite av ett rivalmöte mellan två lag som historiskt valt att spela sin ishockey på lite olika sätt. Den här säsongen är det två lag som har varit ungefär lika bra, men där båda har stora problem i defensiven med närmare tre insläppta mål per match i snitt. Med ett sådant målfacit på insläppta-sidan blir det svårt att på allvar hävda sig i toppen.

Efter 23 spelade omgångar hittar vi Modo på plats 7 och Björklöven en placering bakom. Det ger en bra bild på styrkeförhållandet mellan lagen där Modo ska ha ett något bättre lag på pappret, men där det på isen i själva verket mest är dagsformen som avgör.

Det mesta talar för mål

Det som kan oroa något för Modo är att laget nu har en direkt svag trend, om än med en liten ljusning på sistone. Tre vinster på sina tio senaste matcher gör att det finns viss oro i laget, men då tre av vinsterna faktiskt kommit de senaste fem omgångarna finns det alltså en viss ljusning att prata om. Anledningen till de många förlusterna är snarare för många insläppta mål.

IF Björklöven å sin sida har gått starkt till och från. Det är som så många gånger förr på hemmaplan som laget är direkt starka, med sex vinster på sina sju senaste hemmamatcher. Samtidigt har laget nu fyra (!) raka förluster på bortaplan. Det är som natt och dag om Björklöven är uppe i Umeå eller inte.

Det blev visserligen inte målrikt senast (1-3 till Modo) men nu tror vi att det smäller betydligt mer mellan lagen.

Över 4,5 mål spelas till 1,72 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,72  (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, fredag 30/11
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: