Speltips inför IK Oskarshamn – Leksands IF 14/11: Glödhett toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 13 November 2018

IK Oskarshamn tar sig an Leksands IF i vad som måste beskrivas som ett renodlat toppmöte i Hockeyallsvenskan den här säsongen.

Annons:

Det finns tre lag som redan nu skaffat sig ett litet försprång i toppen av Hockeyallsvenskan och som allt mer framstår som lagen som kommer att driva hela det här tåget av lag som slåss om en plats i kvalserien till våren.

IK Oskarshamn imponerar allra mest med sina 37 inspelade poäng på 16 omgångar och det är inte minst den sprudlande offensiven som har burit frukt åt laget. Eller vad sägs om 55 gjorda mål och ett snitt på runt 3,5 gjorda mål per match? Då säger det sig själv att det är svårt att slå laget.

Samtidigt har defensiven varit solid, även fall det trillat in ett par förluster sista veckorna. Två förluster på de sju senaste är klart mer än genomsnittet den här säsongen, men på det stora hela har det inte varit något snack om att IK Oskarshamn varit säsongens stora utropstecken.

Det är en tuff utmaning som väntar Leksand nu…

Läge att ta revansch?

De här båda lagen spelade mot varandra så sent som för en dryg månad sedan, då med Leksands IF som hemmalag. Det var en match som slutade med en förkrossande bortaseger – slutresultatet skrevs till hela 1-5 efter en fartfylld historia – någonting som lär göra onsdagens gäster väldigt revanschsugna.

Om vi bortser från två tunga förluster på bortaplan sista veckorna, både mot Björklöven och BIK Karlskoga, så har Leksands IF faktiskt haft en bra säsong även på bortais. Nu finns det inte heller mycket att förlora varpå vi förväntar oss ett offensivt bortalag.

IK Oskarshamn spelar alltid likadant och kommer att försöka gå på knock.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,69 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,69 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, onsdag 14/11
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: