5 april 2019 leksand mora speltips shl

Speltips inför Leksand – VIK Västerås 26/10: Målspel hämtas

Hockeyallsvenskan spelas återigen på en fredag och den här gången fokuserar vi på mötet mellan Leksands IF och VIK Västerås.

Annons:

Det är fredag och hockeyallsvensk omgång på schemat precis som vanligt. Nu fokuserar vi på mötet mellan ett allt mer formtoppat Leksands IF och ett VIK Västerås som snubblar vidare under säsongsinledningen. Här har spelbolagen en väldigt tydlig favorit och det kan vi till viss del förstå.

Leksands IF har som bekant det bestämda målet att utmana om en plats i SHL till nästa säsong. Det är ett steg som klubben velat ta länge, både att ta sig dit men också att etablera sig när man väl är där. Det var rätt många säsonger sedan båda sakerna gick i lås och det är dit laget vill nå igen.

Efter 11 spelade omgångar har laget 22 inspelade poäng och ligger därmed ett gäng poäng bakom den absoluta toppen i Hockeyallsvenskan.

Å andra sidan är formen på uppåtgående och Leksands IF känns betydligt hetare nu. Det bådar gott. På sina sex senaste matcher har laget vunnit fem och detta beror nästan enkom på att offensiven har lyft till helt nya nivåer. Eller vad sägs om 17 gjorda mål på de tre senaste matcherna? Det är ett svindlande starkt facit.

Ett målspel i fokus

VIK Västerås har väl egentligen det huvudsakliga målet att fortsätta etablera sig i Hockeyallsvenskan och bli ett lag som kan husera här utan problem. Det är väl ungefär ditåt det barkar efter den här säsongsinledningen, då laget har häng på en mittenposition och ser ut att bli ett lag som mycket väl kan spela kvalserien till våren. 34 gjorda mål på 12 omgångar vittnar om att det finns offensiv spets i laget, men det är väl antalet insläppta (33) som oroar lite mer.

Det är å andra sidan en klar tendens rakt igenom hela den hockeyallsvenska säsongen att lagen uppvisat svaga defensiver. Det går inte att blunda.

Det är någonting som talar för målspel på ett generellt plan och inte minst nu när två så offensivt starka lag gör upp känns det nära till hands.

Över 4,5 mål spelas till 1,67 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, fredag 26/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: