Speltips inför Modo – BIK Karlskoga 14/11: Målspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 13 November 2018

Det är ett tufft läge som gäller inför onsdagens möte mellan Modo Hockey och BIK Karlskoga i Hockeyallsvenskan. Här lär det bli tätt.

Annons:

Har har bara gått 16 omgångar av säsongen, men det går faktiskt reda nu att skönja vilka lag som kommer att leda trupperna i denna säsong av Hockeyallsvenskan. Det är en inte fullt lika jämn serie den här gången som tidigare säsonger.

I topp hittar vi IK Oskarshamn på 37 inspelade poäng och det är faktiskt hela tio (!) poäng bättre än laget på fjärdeplatsen, det vill säga Karlskrona HK. Att differensen är så stor redan nu vittnar om att detta IK Oskarshamn är här för att gå för fullt på allvar.

Strax efter den tre lag tunga toppen hittar vi en handfull lag inom loppet av fem poäng. Från plats 4 till plats 10 skiljer det bara fem poäng och i denna smet hittar vi både BIK Karlskoga och Modo Hockey. Båda lagen öppnade dock säsongen klart bättre än vad spelet har sett ut sista veckorna.

Ett spel på målmarknaden

Faktum är att det är två relativt formsvaga gäng som tar sig an onsdagens möte. Med en vinst på sina sju senaste matcher har Modo Hockey tappat det som inledningsvis såg så lovande ut med en fartfylld offensiv. Nu görs det för lite mål framåt – bara mer än två mål i en av sina sex senaste matcher – samtidigt som laget helt enkelt inte räcker till i kampdelen av matcherna. Oroväckande.

BIK Karlskoga har en vinst på sina fem senaste och även fall många av förlusterna på sistone varit rena uddamålsförluster är det ändå oroväckande att formen avtagit. Nu är BIK Karlskoga samtidigt på femte plats med några få poäng upp till topptrion, men med nuvarande form är det avståndet längre.

2-2 slutade mötet i Karlskoga senast och vi tänker oss ungefär samma händelseutveckling här.

Under 5,5 mål spelas till 1,69 gånger pengarna hos Ohmbet. Inget av lagen sprudlar tillräckligt för att sätta mer fart på tillställningen än så.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,69 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  19:00, onsdag 14/11
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: