Speltips inför Modo Hockey – Almtuna IS 23/9: Hemmapremiär

Simon Pålsson Publicerat: 19 September 2018

Det är dags för hemmapremiär i Hockeyallsvenskan för Modo Hockey, som välkomnar Almtuna IS för ännu en i raden av heta matcher mellan lagen.

Annons:

Hockeyallsvenskan spelas nu parallellt med SHL och vi får plötsligt njuta av svensk ishockey nästan samtliga dagar i veckan, någonting som får ses som en stor skillnad från hur det har varit hela sommaren. Det är mycket välkommet ska sägas.

Som vanligt finns det ett par lag som sticker ut lite den här säsongen och Modo Hockey är utan tvekan ett sådant lag. Klubben har också den välkända ambitionen att ta sig upp till den yttersta elithockeyn igen och frågan är om det inte börjar bli dags? Projektet riskerar att mynna ut i någon slags hockeyallsvensk årsförnyande lunk annars.

Hur som helst öppnade Modo Hockey den här säsongen på ett lovande sätt med en stark 3-1-seger borta mot Björklöven. Att ta sig hela vägen upp till Umeå och vinna mot ett erkänt starkt hemmalag är alltid bra, men synnerligen starkt i en premiärmatch. Nu går det att bygga vidare på det här inför söndagens möte med Almtuna IS på hemmaplan.

Den målrika trenden fortsätter

Med det sagt ska sägas att även Almtuna IS såg starka ut i sin säsongspremiär, mot Västerviks IK. Det var egentligen aldrig något snack om saken i den matchen heller och Almtuna IS kunde till slut vinna med komfortabla 4-1 efter att ha vunnit samtliga tre perioder i matchen. En härlig start och någonting för hemmapubliken att glädjas åt.

Det möte som nu väntar är ett historiskt målrikt sådant, där samtliga matcher sedan 2016 har slutat med minst fem mål (förutom ett, då i Almtuna). De senaste fyra matcherna har slutat med minst sex mål och ofta betydligt fler än så.

Så här tidigt på säsongen litar vi på att båda lagen går för vinsten med all kraft och att det finns offensiv kvalité i båda läger är ingen hemlighet.

Över 5 mål asan handicap (ordinarie tid) spelas därför till 1,98 gånger krämen hos Betser. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål asian handicap (ordinarie tid)
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  17:30, söndag 23/9
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: