3 APRIL 2019 LEKAND MORA SPELTIPs shl

Speltips inför Södertälje – Leksand 5/10: Tätt fredagsmöte

Det tisslas och tasslas ganska ordentligt i både Södertälje och Leksand inför fredagens möte i Hockeyallsvenskan där båda lagen vill vinna.

Annons:

Om vi ser till inställningen inför säsongen har Leksands IF varit en stor besvikelse i öppningen av Hockeyallsvenskan. Efter att förra året misslyckats med att fixa ett SHL-kontrakt behöver laget nu åter ta sig upp till SHL från Hockeyallsvenskan, men då gäller det att hitta en jämn och hög nivå redan från början.

Visst, upplägget med grundserien och det enormt långa playoff-spelet gör det möjligt att reparera en dålig start och kliva in till avgörandet i vår med bra form när det behövs som allra mest. Men historien visar att det gäller att få så mycket medvind som möjligt i inledningen av säsongen för att ha någonting att bygga vidare på.

Tre matcher in i säsongen står laget på tre förluster på fem matcher och på bortaplan har laget förlorat två raka matcher. Det bådar inte särskilt gott inför det tuffa mötet med Södertälje SK på fredagskvällen. Å andra sidan är det möten som nästan alltid blir jämna och täta, varpå vi som neutrala åskådare kan ha någonting fint att se fram emot här.

Ett spel på målmarknaden

Södertälje SK har såklart också ambitionen att vara med i toppen av tabellen och få spela avgörande kvalspel till våren. De har precis som Leksand öppnat säsongen väldigt trevande och har enorma problem med defensiven. I tre av fem matcher har laget släppt in minst fyra mål och i övriga har laget släppt in antingen två eller tre mål. Då säger det sig själv att det blir svårt att vinna.

Nu gäller det att försöka hitta tillbaka till vinnarspåret så snart som möjligt. Det som är glädjande för laget är att SSK vunnit två av två hemmamatcher så här långt.

Om vi ser till historien mellan dessa båda lag så blir det nästan alltid täta matcher. Under 5,5 mål är ett spel som har suttit i sju raka möten och trots den målrika starten på säsongen förväntar vi oss en motreaktion här.

Under 5,5 mål spelas till 1,67 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, fredag 5/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: