Speltips inför Västerviks IK – Karlskrona HK 28/9: 1X2-spel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 27 September 2018

Det är kanske dags för Västerviks IK att äntligen plocka sin första poäng i årets upplaga av Hockeyallsvenskan när Karlskrona HK nu väntar på fredagskvällen.

Annons:

Det är fredag och precis som vanligt numera står det hockeyallsvenska matcher på schemat. Som brukligt är torsdagarna huvudsakligen vigda åt SHL och matcherna i den högsta serien inom svensk ishockey, medan fredagarna och den riktiga uppladdningen inför helgen sker i Hockeyallsvenskan. Ett härligt upplägg.

Det möte som vi fokuserar lite extra på den här fredagen är matchen mellan formsvaga Västerviks IK och gästande Karlskrona HK, som efter en horribel säsong i SHL nu är tillbaka i Hockeyallsvenskan igen med ambitionen om att åter kunna ta sig upp i det stora finrummet.

Om vi ser till hemmalagets säsongsinledning har den varit allt annat än lyckosam, med tre raka förluster mot tufft motstånd. Nu väntar ännu ett i raden av svårspelade lag – det finns nästan bara sådana i den här serien – varpå hemmalaget hamnar som underdog redan på förhand. Inga optimala förutsättningar alltså.

Äntligen dags för poäng

Karlskrona HK däremot har gått lite bättre så här långt, men det finns lite spelmässiga saker som behöver rättas till om laget ska bli att räkna med. Nu är det kanske inte borta mot Västerviks IK som den största utmaningen väntar den här säsongen, men räkna med att hemmalaget är sugna på att ta sina första poäng.

Tre matcher in i säsongen står Karlskrona HK på två vinster och en förlust, uddamålet senast mot BIK Karlskoga. Det var en retfull förlust och nu hoppar laget gärna upp på segerhästen igen.

Här talar det mesta för bortalaget, men vi tror att hemmalaget kommer att bärga sin första poäng för säsongen. Magkänslan säger så.

X (oavgjort) spelas till 4,35 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,35 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, fredag 28/9
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: