2019 speltips odds betting sverige tre kronor ishockey vm

Speltips inför Slovakien – Sverige 28/12: Viktigt möte

Det är fullt fokus på målmarknaden för andra matchen i rad när Sverige spelar i vinterns JVM. I den andra omgången väntar ett svårslaget Slovakien.

Annons:

JVM har fått upp farten på allvar och efter premiärmatchen mot Finland ska Sverige spela nästa omgång så sent som 20-talet timmar senare. Det finns ingen tid, plats eller utrymme för någon rast, ro eller vila. Den saken är väldigt säker.

Som vanligt är det intensiva veckor som gäller när det ska spelas JVM och för svensk del öppnas gruppspelet med ett par tunga fighter. Det gäller både att skaffa sig en bra placering i gruppen (för att därigenom säkra en så bra kvartsfinal som möjligt) och kanske allra främst att få upp ångan inför avgörandet nästa vecka.

Snabba ryck och efter premiären mot Finland ska Sverige alltså ta sig an Slovakien. Det är ett lag som sällan når upp till samma nivå som de största hockeynationerna, men som ändå finns med som en liten outsider i turnering efter turnering. Ingen enkel nöt att knäcka.

Ett målspel igen

Det här spelet publiceras redan innan det att Sverige spelar premiären mot Finland eftersom vi tycker oss ha hittat värde på matchen redan nu. Risken är att om vi inväntar resultaten i den matchen att också oddsen sjunker betänkligt på det spel som vi har tänkt här.

Slovakien däremot har hunnit med att spela sin match och fick sånär poäng mot USA i sin premiär. Men trots ledning i den andra perioden tappade laget allt i den sista, avgörande perioden när USA la i nästa växel. Då vände jänkarna också 0-1 till vinst med 2-1.

Vi tror därför att Slovakien kommer att kunna göra det svårt för fler lag, däribland Sverige. Det är också allmänt känt att juniorkronorna både en och två gånger haft svårt att få upp farten tidigt i turneringen.

Under 6,5 mål spelas till 1,72 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6,5 mål
Odds:  1,72  (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  00:30, fredag 28/12
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: