Speltips inför Anaheim Ducks – Arizona Coyotes 11/10: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 9 October 2018

Det känns väldigt givet vilka som bör stå som favoriter inför mötet mellan Anaheim Ducks och Arizona Coyotes i NHL.

Annons:

NHL dånar vidare i full fart och när serien verkligen sprutat igång på allvar finns det som vanligt en handfull matcher att sätta tänderna i – dagligen. Det gör att det alltid går att hitta någon form av spelvärde på andra sidan Atlanten.

Men det är fortsatt tidigt på säsongen och det gäller att inte råka gå i några onödiga fällor. Det är inte helt enkelt att bedöma lagen, speciellt om du inte har stenkoll på trupperna.

Natten till torsdag svensk tid får Anaheim Ducks besök av Arizona Coyotes, ett möte som har en klar favorit i både våra och spelbolagens ögon. Hemmalaget har öppnat säsongen helt okej, men har också en betydligt högre höjd än sina gäster. Tre raka vinster bådar hur som helst gott för Anahei Ducks, samtidigt som Arizona Coyotes förlorat sina båda öppningsmatcher i NHL, varav en hemma mot just Anaheim Ducks. Talande.

Favoritspelet känns givet

Det finns fortsatt ett gäng skador i hemmalaget, men det är å andra sidan mestadels spelare som missat hela säsongsinledningen. Corey Perry, Ondrej Kase, Korbian Holzer, Ryan Kesler och Nick Ritchie missar matchen. Mer oroväckande är att Patrick Eaves och Ryan Getzlaf är småskadade och därmed osäkra till spel.

Å andra sidan har Arizona Coyotes minst lika tunga tapp och då i en spelartrupp utan samma spets. Laurent Dauphin, Jakob Chychrun, Dave Bolland, Christian Dvorak, Alex Galchenyuk och Josh Archibald är borta från spel.

På det hela taget känns Anaheim Ducks som ett klart bättre lag och bör vara klara favoriter inför sin egen hemmapublik.

Anaheim Ducks vinner (ordinarie tid) spelas till 2,06 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Anaheim Ducks vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,06 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  04:05, torsdag 11/10
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: