Speltips 15 december Devils - Vegas

Speltips inför Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights 8/10: Kvällsmöte

Redan 21:00 är det nedsläpp i måndagens tidiga möte mellan Buffalo Sabres och Vegas Golden Knights i NHL. Vårt speltips ger 1,67 gånger insatsen.

Annons:

Det är tidiga matcher från NHL som gäller på måndagen och för den svenska tv-publiken är det naturligtvis alldeles ljuvligt då det öppnar för mer humana tv-tider för den som ämnar följa matcherna. Det är inte heller dåliga matcher som väntar.

Ett möte som sticker ut lite extra är såklart det mellan Buffalo Sabres och Vegas Golden Knights, två lag som sannerligen står och balanserar på någon slags osäkerhet så här i inledningen av säsongen. Det går inte riktigt att placera något av lagen, varpå det fortsatt är mycket intressant att se deras matcher av just det syftet. Var ska det här året ta vägen egentligen?

Som bekant stod Vegas Golden Knights för en makalös debutsäsong i NHL förra året då laget tog sig hela vägen till final i Stanley Cup-slutspelet, men där föll mot Washington Capitals. Då hade en snabbt ihopsatt spelartrupp hittat varandra på kort tid och redan levererat stordåd innan de lärt sig varandras namn. Med en hel försäsong (och säsong) ihop bör laget därför vara starkare i år.

Men en förlust (2-5 mot Flyers i premiären) och en knapp vinst borta mot Minnesota Wild väcker en del oro bland supportrarna.

Ett spel på målmarknaden

Nu väntar ännu en bortamatch och det är som bekant klart svårare på andra sidan Atlanten med tanke på avstånden som spelarna ofta får resa. Buffalo Sabres har öppnat säsongen trevande, med förlust 4-0 mot Boston Bruins och sedan en trevlig vinst med 3-1 mot New York Rangers. Det gör att laget känns svårplacerade på ett märkligt sätt.

Vad som är kännetecknande för båda lagen så här långt är oförmågan att dominera sina matcher, inte minst målmässigt. Det har funnits klara brister i offensiven hittills, något som blir extra slående i fallet Vegas Golden Knights då laget matade in mål förra säsongen.

Ett underspel känns helt givet här.

Under 6 mål (asian handicap) spelas till 1,67 gånger såsen och vi får då pengarna tillbaka vid exakt sex mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  21:00, måndag 8/10
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: